Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Saes zoekt ervaren monteurs grondverzetmachines en aanbouwdelen

Saes zoekt ervaren monteurs grondverzetmachines en aanbouwdelen

Ter versterking van het team zoeken wij 2 ervaren monteurs. De voornaamste werkzaamheden bestaan enerzijds uit het onderhouden, het diagnosticeren en het herstellen van grondverzetmachines en anderzijds uit het assembleren, het installeren, het onderhouden en het herstellen van aanbouwdelen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats in Weert, maar ook op klantlocaties in binnen- en buitenland.

De monteurs die wij zoeken zijn ervaren, zelfstandig, communicatief sterk en zijn bij voorkeur de Duitse en Engelse taal machtig. Als ervaren monteur ben je bovendien erg goed bekend met de elektrische, hydraulische en mechanische aspecten van grondverzetmachines. Het bezitten van een basis-VCA en het rijbewijs C zijn gewenst, maar niet noodzakelijk.

Als jij jezelf in bovenstaande beschrijving herkent, dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Wij bieden een uitdagende, voltijd functie bij een professioneel, financieel gezond en groeiend bedrijf. Wij betalen een marktconform salaris en bieden, bij gebleken geschiktheid, de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Reacties graag per e-mail aan: [email protected]

Over ons:

Saes International is al meer dan 30 jaar actief als fabrikant en leverancier van premium aanbouwdelen voor recycling, sloop en grondverzet en vertegenwoordigt, op exclusieve basis, diverse gerenommeerde fabrikanten. De laatste jaren is de verhuur van, met name zware, aanbouwdelen een steeds belangrijkere rol binnen onze onderneming gaan spelen. Daarnaast hebben wij onze activiteiten recent verder uitgebreid met het onderhouden, het herstellen en het verhuren van grondverzetmachines.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op www.demolitiontools.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details