Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Sandvik en Steelwrist kondigen samenwerking aan voor volautomatische Open-S kopplaten en adapters voor Rammer-hamers

Sandvik en Steelwrist kondigen samenwerking aan voor volautomatische Open-S kopplaten en adapters voor Rammer-hamers

Aangezien de wereldwijde vraag naar volautomatische koppelingssystemen snel toeneemt, zal Sandvik in het derde kwartaal van 2021 rechtstreeks vanuit de fabriek Steelwrist SQ-type adapterplaten gaan aanbieden. De producten van Sandvik zullen hiermee voldoen aan de wereldwijde Open-S-standaard.

Sandvik is een toonaangevende leverancier/fabrikant van apparatuur en uitrustingsstukken, service en technische oplossingen voor de sloop, mijnbouw en de bouwsector. Sandvik biedt een compleet assortiment sloopgereedschap aan onder het merk Rammer. De bekende hydraulische hamers van Rammer zijn krachtige, productieve en duurzame hydraulische uitrustingsstukken die geschikt zijn voor dragers in de gewichtsklasse van 0,6 tot 120 ton.

Het doel van de samenwerking tussen de twee bedrijven is om de productiviteit te verhogen en de uitvaltijd voor eindgebruikers te verminderen, aangezien de interface tussen de tool en adapterplaat kan worden geoptimaliseerd voor prestaties en compatibiliteit.

“Rammerhamers staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, dus we willen de best mogelijke prestaties garanderen, ook bij gebruik van volautomatische snelwissels. Om die reden willen we SQ-systeem adaptersets aanbieden die perfect op onze hamers passen. Samen met Steelwrist zullen we ervoor zorgen dat het gebruik van Rammer-hamers nog effectiever is”, vertelt Jari Paajanen, Product Line Manager bij Sandvik Rock Processing Solutions.

Het Steelwrist SQ Auto Connection System wordt door klanten vooral gewaardeerd vanwege de verhoogde veiligheid en het vermogen om hydraulisch aangedreven uitrustingsstukken in enkele seconden te wisselen zonder de cabine te verlaten. Steelwrist SQ-producten volgen de wereldwijde Open-S industriële standaard voor volautomatische snelwissels.

“Steelwrist SQ producten in combinatie met Rammer hydraulische hamers zorgen voor een perfecte combinatie. Onze QPlus-technologie maakt hogere hydraulische flows mogelijk met minder drukverlies ten opzichte van andere systemen op de markt. De gecombineerde productvoordelen van Steelwrist en Sandvik zullen zeker gewaardeerd worden door onze klanten”, zegt Toni Ylitalo, specialist SQ Producten bij Steelwrist.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details