Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Schuifloketten op maat

Schuifloketten op maat

De volglazen schuifloketten voor acht aanmeldbalies in de Amsterdam Logistic Cityhub (ALC) zijn geproduceerd en geleverd door Mview+. De schuifloketten worden bij Mview+ geproduceerd en altijd op maat gemaakt. De voor ALC geleverde loketten schuiven handmatig horizontaal en kunnen indien gewenst ook verticaal schuivend of elektrisch bediend worden. Daarnaast is er een brandwerende versie beschikbaar.

De schuifloketten in de Amsterdam Logistic Cityhub zijn vergelijkbaar met die van de balie van een huisartsenpraktijk, vertelt commercieel medewerker binnendienst en projectleider Sabine van Toorn. “De loketten zorgen voor een stuk comfort. Je houdt geluid en tocht buiten en daarbij zorgt de afsluiting voor een stuk veiligheid. Wanneer de loketten niet op slot zitten, kun je ze van twee kanten bedienen. We hebben er drie voor de begane grond geleverd en vijf voor de kantoren op de eerste verdieping.”

De volglazen schuifloketten van Mview+ worden per project op maat gemaakt. Hierdoor is iedere gewenste indeling mogelijk. Met de verschillende uitvoeringen kan aan de meeste wensen worden voldaan. De loketten zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en eenvoudig te monteren.
“De schuifloketten worden in alle gevallen door Mview+ geleverd en door een derde partij gemonteerd, waardoor er altijd flexibiliteit is in het geval
van strakke afbouwplanningen.”

Naast schuifloketten is Mview+ gespecialiseerd in glasoplossingen die bijdragen aan het leefcomfort, zoals balkonbeglazing, Silent Air Gevelschermen, glazen puien en achterzetramen. Mview+ is een zusterbedrijf van Metaglas, dat zich gespecialiseerd heeft in ramen in de thermische schil. Mview+ richt zich hoofdzakelijk op glasconstructies buiten deze schil.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details