Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Seminars InfraCampus 13 en 15 oktober

Seminars InfraCampus 13 en 15 oktober

Warmte oogsten met koud water

Hans van Arnhem van Indurio is in samenwerking met Henk Looijen van Netwerk Aquathermie nauw betrokken bij de organisatie van de seminars die plaatsvinden op 13 en 15 oktober op InfraCampus Harderwijk. Hans van Arnhem: ‘Ook in oktober behandelen we een actueel thema, waar momenteel iedere gemeente mee bezig is om uiteindelijke te kunnen komen tot een aardgasvrij Nederland. In 2010 ben ik gestart met duurzame warmte- en koude vraag, waar aquathermie een grote rol speelt. Ik vind het erg mooi om te zien dat de gemaakte plannen nu worden geconcretiseerd en dat gemeenten over gaan tot uitvoering. Een mooie ontwikkeling voor onze sector’’.

Programma uitgelicht

Het programma is grotendeels rond. Zo ontvangen we op 13 oktober sprekers als Benjamin Pilzer van Kiwa, Jack de Kraaij van Aendless Energy en Ronald Roosjen van Deltares. Op 15 oktober verzorgen onder meer Greenvis en Royal HaskoningDHV inspirerende lezingen. Op de website van Stichting IKN kunt u het volledige programma nalezen.

Meld u vandaag nog aan via de website om zeker te zijn van een plek, want door de gestelde RIVM maatregelen zijn er beperkte plekken beschikbaar.

InfraCampus

De InfraCampus maakt onderdeel uit van en is gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk en is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. Deze unieke locatie dient als permanente oriëntatiecentrum, waar zich permanent circa 50 stands bevinden van leveranciers uit de sector. Door de aanwezigheid van 50 leveranciers kan de bezoeker in een korte tijd kennis maken met de vele producten en diensten die aanwezig zijn op de InfraCampus. De stands zijn uniform opgezet en zijn gelegen aan brede looppaden. Tevens beschikt de InfraCampus over voldoende parkeergelegenheid en is ruim van opzet. Voor meer informatie over de seminars verwijzen wij u naar de website

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details