Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Sneller en zekerder graven met nieuwste 3D GPS-besturingssysteem

Sneller en zekerder graven met nieuwste 3D GPS-besturingssysteem

“Relatief veel loon- of MKB-bouwbedrijven die bij ons komen voor een besturingssysteem, werken nog met piketten en merken dat ze niet langer kunnen voldoen aan de kwaliteits- en snelheidseisen van opdrachtgevers. 3D GPS-besturing wordt letterlijk in sommige bestekken geëist”, aldus Marcel Ten Westenend die al decennia bedrijven adviseert over en begeleidt bij de aankoop van machines en machinebesturingssystemen. “Bovendien is het bewustzijn ingedaald dat de efficiëntie henzelf en hun machinisten zoveel voordelen biedt, dan ze eigenlijk niet meer zonder kunnen.”

Het is een feit: 3D GPS-machinesturing is een voorwaarde geworden om mooie opdrachten in het grondverzet gegund te krijgen. “Relatief veel loon- of MKB-bouwbedrijven die bij ons komen voor een besturingssysteem, werken nog met piketten en merken dat ze niet langer kunnen voldoen aan de kwaliteits- en snelheidseisen van opdrachtgevers. 3D GPS-besturing wordt letterlijk in sommige bestekken geëist”, aldus Marcel Ten Westenend die al decennia bedrijven adviseert over en begeleidt bij de aankoop van machines en machinebesturingssystemen. “Bovendien is het bewustzijn ingedaald dat de efficiëntie henzelf en hun machinisten zoveel voordelen biedt, dan ze eigenlijk niet meer zonder kunnen.”

De belangrijkste voordelen?

1.         Minimalisering grondverzet
2.         Minder fouten
3.         DTM beschikbaar in cabine
4.         Prettiger en sneller werken
5.         Minimalisering CO2
6.         Minder stilstand; vloeiender workflow
7.         Registratiemogelijkheden
 
Daarbovenop komen nog de realtime communicatie tussen office en alle machines en het veld, én de optie om de X-53x uit te breiden met auto-excavator. Je leest er alles over in het bijgevoegde artikel. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details