Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Specialisme in onderwaterwerken

Specialisme in onderwaterwerken

Qceas is een jong groeiend bedrijf dat in 2011 is opgericht door Marco Dienaar. Met meer dan 25 jaar ervaring in de maritieme en civiele duikindustrie werd het tijd voor het opzetten van een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden en uitvoeren van projecten in de maritieme en civiele sector en dan met name gericht op onderwaterwerken.

Bouwkuip tijdens de onderwaterbetonstort.

 

Qceas opereert op een vernieuwende wijze. Zij richt zich op een integrale aanpak waarbij telkens gezocht wordt naar effectieve en kostenbesparende oplossingen voor zowel grote als kleine projecten. Het bedrijf telt 17 werknemers en is ISO 9001 en VCA ** gecertificeerd. Gezamenlijk zetten zij zich elke dag in om projecten op binnenwateren en op zee naar een hoger niveau te tillen. Het personeel van Qceas is werkzaam geweest bij de meest toonaangevende bedrijven en is gespecialiseerd in het maritieme werk zoals berging en het civiele werk zoals het storten van onderwaterbeton. Niet alleen voert het personeel van Qceas de projecten met veel kennis en kunde uit, de organisatie kan ook ingehuurd worden als onafhankelijke adviseur bij bijvoorbeeld onderwaterinspecties voor gemeenten of andere publieke instellingen. De werkzaam­heden van Qceas bestaan uit het aanleggen van bouwkuipen onder water voor brugpijlers, tunnels en parkeergarages, het aanbrengen van onderwaterbeton, het verankeren/funderen van drijvende of op de bodem geplaatste objecten, het afzinken van caissons en het plaatsen van bruggen en sluisdeuren. Een van de highlights uit onze projectportefeuille van de afgelopen jaren is toch wel het project Watermolenbeek in Roosendaal, waarbij we een tijdelijke waterkering aan twee zijden hebben geplaatst van 200m lang. Ook hebben we een succesvolle berging achter de rug van een gezonken vissersboot in Polen welke op 63 meter diepte lag.

NGE oftewel niet gesprongen explosief.

 

Met genoegen brengt Qceas u via deze weg op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf. Vanaf 1 januari 2020 zijn de activiteiten van SDS Holland, opgericht door Perry Kosterman, ook operationeel binnen Qceas BV. SDS Holland heeft een indrukwekkende geschiedenis m.b.t. de opsporing van niet gesprongen explosieven (NGE/OCE), onderhoudswerkzaamheden voor dierentuinen en zwembaden, onderwater constructies en reparatiewerkzaamheden, uitgebreide onderwaterduikinspecties met behulp van digitale media en het verwerken van epoxy en cement gebonden mengsels.

Met de samenvoeging van beide afzonderlijke bedrijven kunnen we u ondersteunen bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van duikwerkzaamheden!   


Qceas Diving

Rijsbosch 13, 4112 MB Beusichem

T +31 33 210 01 11

E [email protected]

www.qceas.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details