Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Specialist in bouwtechnische maatvoering en landmeetkunde

Specialist in bouwtechnische maatvoering en landmeetkunde

Sinds 2016 wordt Roemer Maatvoering betrokken bij de meest uiteenlopende projecten voor het inmeten en uitzetten van bouwwerken, kunstwerken en objecten in de (spoor)infrasector. Volgens eigenaar Ruel Roemer te danken aan het flexibele karakter van de organisatie en de vertaling van vraagstukken naar een praktische oplossing.

Roemer Maatvoering is aardig aan de weg (en het spoor) aan het timmeren in de infrasector. Dat is ook een van de USP’s van het bedrijf. “Praktisch inzicht en ervaringen uit vergelijkbare projecten maakt dat we voor een opdrachtgever altijd de best passende oplossing bieden”, zegt Roemer. “Met regelmaat realiseren we optimalisaties. Onze kracht zit hem namelijk niet alleen in het meedenken, maar juist in het bedenken van praktische oplossingen voor een vraagstuk. Althans, zo ervaren opdrachtgevers onze dienstverlening. De diversiteit aan projecten die we hebben ingemeten en uitgezet voor uiteenlopende opdrachtgevers heeft ons voorzien van de nodige bagage. Kennis die voor nieuwe vraagstukken goed van pas komt.”

Een voorbeeld van een recent project waaraan Roemer Maatvoering samen met collegabedrijf Brandsma Geometrie een bijdrage heeft geleverd is de Venlo Spooraansluiting Railterminal (VSRT) op Greenport Venlo. “In een buitendienststelling van 8 uur diende Dura Vermeer maar liefst achttien funderingsblokken voor bovenleidingportalen te plaatsen. Aan ons de taak om de dag ervoor de exacte locaties en hoogtes uit te zetten. In nauw overleg met onze opdrachtgever hebben we een plan van aanpak opgesteld. Er was immers weinig marge (lees: uitloop). Door de juiste afstemming vooraf en een goede coördinatie op locatie is de klus keurig op tijd geklaard.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details