Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Standaard qua formaat, uitzonderlijk qua prestaties en ontwerp

Standaard qua formaat, uitzonderlijk qua prestaties en ontwerp

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) kondigt aan dat aan het uitgebreide assortiment hoogwaardige bouwmachines de nieuwe SK210LC-11 en SK210NLC-11 (versie met smal onderstel) zijn toegevoegd. De nieuwe generatie SK210(N)LC-11 levert superieure prestaties, grotere efficiëntie en productiviteit en volgt het elegante PERFORMANCE X DESIGN-concept van Kobelco dat de machinist een uitstekende bediening en optimaal comfort biedt in een klasse waarin de concurrentie groot is.

Sinds de ontwikkeling van de eerste generatie SK-graafmachine van 20 ton in 1983 hebben middelzware machines aan populariteit gewonnen door hun veelzijdigheid en geschiktheid voor alle algemene bouwtoepassingen. De nieuwe SK210(N)LC-11 is uitgerust met een STAGE V Hino-motor, wat de machine een vermogen geeft van 124 kW, een graafkracht 143 kN (157 kN met Power Boost) en 228 kN aan trekbalk trekkracht. De machine beschikt verder over de Independent Travel-functie. Dit betekent dat één hydraulische pomp uitsluitend wordt gebruikt voor het rijden en de andere voor het uitrustingsstuk. Zware voorwerpen kunnen hierdoor soepel en stabiel worden vervoerd over het werkterrein.

Het hogere bedrijfsgewicht van de machine (21.900-23.500 kg) levert een grotere stabiliteit en verbeterd hefvermogen op ten opzichte van het vorige model. Wanneer de SK210LC-11 is uitgerust met het standaard contragewicht (4.300 kg), is de machine ideaal voor algemene bouwactiviteiten en zuinig qua vervoer (een vereiste in sommige gebieden). Het optionele grotere contragewicht (4.900 kg) kan worden bevestigd voor bijvoorbeeld het gebruik van zware of complexe uitrustingsstukken, zoals een tiltrotator.

“De concurrentie op de markt voor graafmachines van 20 ton is heel groot, maar de nieuwe Kobelco SK210(N)LC-11 is daar meer dan tegen opgewassen. Door de uitstekende balans tussen prestaties en stabiliteit biedt de SK210(N)LC-11 een superieur hefvermogen en brandstofverbruik en het interieur is helemaal afgestemd op de behoeften van de machinist.”
KCME Product Manager, Peter Stuijt

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details