Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Start ticketregistratie voor bezoekers TKD 2022

Start ticketregistratie voor bezoekers TKD 2022

Op vrijdag 8 april 12:00 (op de site van de tkd.nl) start de ticketregistratie voor bezoekers van de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel van 9 t/m 11 juni 2022 in Almere. De Technische Kontakt Dagen hebben dit jaar het thema: Innovatie en duurzaamheid.

Op de beurs zullen ruim 100 exposanten aanwezig zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondverzet- en sloopmaterieel. Gezamenlijk bezetten zij 80.000 vierkante meter aan beursoppervlakte.

Een mega diversiteit van de wat kleinere exposanten tot de absolute marktleiders zullen tijdens de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel te zien en te ervaren zijn. Zo is er een buitenterrein van 7 hectare voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers. Kortom: hét evenement voor specialisten uit de bouwsector, industrie en daarbuiten.

De openingsdagen van de TKD zijn van donderdag 9 juni tot en met zaterdag 11 juni a.s.. De nieuwe locatie is op het Almeerderstrand en toegang is gratis.

Registreren voor TKD 2022 kan via: www.tkd.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details