Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
STDS-Jantz trekt volop bekijks tijdens Matexpo
De Matexpo-stand van STDS-Jantz met onder andere een hydraulische boormotor type AD1800 met betonspoelkop.

STDS-Jantz trekt volop bekijks tijdens Matexpo

Tijdens de vakbeurs Matexpo was ook STDS-Jantz present. In de Kortrijk Xpo presenteerde de ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardig funderingsboormaterieel zich in volle glorie. Marnik Janssens, vertegenwoordiger voor onder meer de Benelux, blikt tevreden terug.

De 39ste Matexpo was zowel voor de organisatie als exposanten een groot succes. “Op onze stand toonde een groot deel van de ruim 41.000 bezoekers verregaande interesse in de hydraulische boormotoren voor montage op graafmachines, een productgroep waarmee we doorgaans een nichemarkt bedienen”, aldus Janssens. Daarnaast viel het ankerboormaterieel (toebehoren voor zelfborende ankers en strengenankers) en het gamma boorbeitels voor putboringen en geothermie in de smaak bij het publiek.

Vleugelbeitels zijn verkrijgbaar in deze drie series.

Geschikt voor laswerk

Die laatste groep verdient een verdere toelichting. Het assortiment boorbeitels voor putboringen en geothermie van STDS-Jantz telt drie subgroepen. Naast de vleugelbeitels met draadkoppelingen en de sortering ruimers en stabilisatoren omvat het aanbod ook vleugelbeitels waarmee gelast kan worden of die zijn voorzien van een verloren boorbuisdraad. “Puik gereedschap dat vooral in Nederland populair is voor het verrichten van waterboringen en funderingswerken”, aldus Janssens.

“Bij dit type zijn de vleugels verbonden met een puntlas. Dat maakt laswerk rond een boorbuis of boorstang erg eenvoudig. Voor waterboringen kunnen de vleugels optioneel langer worden gemaakt. Afhankelijk van de ondergrond kan de gebruiker de gewenste spoelopening tijdens het lassen zélf kiezen. Verder is de optie met draad interessant voor het plaatsen van micropalen of schroefinjectiepalen. We hebben voor elk werk een oplossing.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details