Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Steelwrist wordt erkend als een van Zweden’s Best Managed Companies 2021
Steelwrist wordt erkend als een van Zweden’s Best Managed Companies 2021

Steelwrist wordt erkend als een van Zweden’s Best Managed Companies 2021

Steelwrist, de wereldwijde fabrikant van tiltrotators, snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines, heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de prijs “Sweden’s Best Managed Companies” ontvangen, gesponsord door Deloitte in samenwerking met Nasdaq.

Best Managed Companies is een kwaliteitsprijs die het algehele succes van particuliere Zweedse bedrijven erkent op basis van strategische richting, beslissingname’s, bedrijfscultuur en financiële prestaties.

“Het is een grote eer om opnieuw te worden vermeld als een van de best gemanagede bedrijven van Zweden. Deze prijs is een blijk van de prestaties en het harde werk van de afgelopen jaren en we zullen hierop voortbouwen. Ook al hebben we de basis in Zweden, we zijn zeer snel uitgroeiend tot een wereldwijd bedrijf met een zeer specifieke Steelwrist-cultuur en deze prijs behoort toe aan alle toegewijde en hardwerkende Steelwrist-medewerkers over de hele wereld”, zegt Stefan Stockhaus, CEO van Steelwrist.

“Deze prijs erkent bedrijven die uitzonderlijk leiderschap en toewijding tonen om winstgevende groei te stimuleren. Ze hebben een bewuste aanpak om sterke teams op te bouwen en te investeren in de toekomstige ontwikkeling van hun talent”, zegt Håkan Sjögren, onafhankelijk jurylid en Managing Director & Verantwoordelijk voor noteringen op Nasdaq Stockholm.

Best Managed Companies werd in 1993 in Canada opgericht en is sindsdien in meer dan 20 landen over de hele wereld geïntroduceerd. De Best Managed Companies van Zweden werd in 2018 gelanceerd door Deloitte in samenwerking met Nasdaq. Dit is het derde jaar van de prijs. Een onafhankelijke jury heeft de 13 bedrijven geselecteerd die dit jaar de prijs hebben ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details