Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Succesvol door innovatie

Succesvol door innovatie

Weber MT zal het jaar 2019 succesvol afsluiten. De productinnovaties van de afgelopen jaren gepaard met het deskundig advies en de professionele klantenservice van de Weber-dealers in Nederland maakten een sterke omzetstijging mogelijk.

De volgende gelegenheid om de producten „Made in Germany by Weber MT“ te bekijken, is begin februari op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Hier wordt bijvoorbeeld de nieuwe, trilplaat CFR 90 gepresenteerd. Met een werkgewicht van 90 kg en een bijna ronde bodemplaat is deze trilplaat buitengewoon goed manoeuvreerbaar en kan worden gebruikt op plaatsen met beperkte ruimte – in kabelgoten of langs stoepranden.

Behoedzaam tegels aftrillen

De tegeltrilplaat VPR 700 kwam in 2019 vooral in de de focus van de hoveniers te staan. Het toestel werkt met een hoge frequentie en dankzij een gelijkmatige gewichtsverdeling over vier PU rollen kunnen tegels in XL-formaat en/of met gevoelige coating behoedzaam worden afgetrild. Op deze wijze wordt voorkomen dat de tegels verschuiven of hoeken en randen worden beschadigd.

Een echte vaste favoriet in het Weber MT-productassortiment is de vooruit achteruitlopende grondverdichter CR 7 (65 kN/475 kg). De machine wordt aangeboden met diesel- of benzinemotor. Optioneel verkrijgbaar: CR 7 CCD 2.0 met bewezen verdichtingscontrole COMPATROL® en geïntegreerde MDM-motorbewaking. Deze bewaakt de accuspanning, de motoroliedruk, de motortemperatuur en de vervuiling van het luchtfilter en zet de motor af bij onregelmatigheden. Bovendien herinnert het systeem aan de volgende onderhoudsbeurt. Alle modellen van de CR 7-serie maken indruk met hun soepel rijgedrag en lage hand-armtrillingen.

Ook aangeboden: de slechts 33 kg lichte, emissievrije oplaadbare accustamper SRE 300. Weber MT betreedt nieuw terrein met de SRE 300 accustamper. De accu is niet rechtstreeks op de stamper gebouwd, maar wordt door de bestuurder zeer comfortabel in een harnas gedragen, net als een rugzak. De kwalitatief hoogwaardige lithium-ionbatterij is van de bekende Franse fabrikant Pellenc, die een gebruikstijd van 1 ¼ uur mogelijk maakt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details