Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
SWARCO en Van Velsen gaan strategische samenwerking aan

SWARCO en Van Velsen gaan strategische samenwerking aan

Dinsdag 14 juli hebben SWARCO uit Wattens (AT) en Van Velsen Reflectielijnen uit Bodegraven (NL) een driejarige strategische samenwerking getekend.

Emiel de Bruin, algemeen directeur van Van Velsen bracht een bezoek aan het Oostenrijkse hoofdkantoor van SWARCO om in het bijzijn van SWARCO COO Philipp Swarovski de samenwerkingsovereenkomst met Coateq te ondertekenen. Namens Swarco ondertekende Ron Willemse als (exclusief) importeur Coateq de samenwerkingsovereenkomst.

Van Velsen en SWARCO zijn beiden marktleider in de markten waarop zij actief zijn. Beide bedrijven bundelen hun kennis en expertise om met innovatieve wegmarkeringen Nederland veiliger en duurzamer te maken. Deze samenwerking volgt op eerdere langjarige samenwerkingsovereenkomsten die Van Velsen sloot met onder andere het Duitse Hofmann Road Marking Systems en het Nederlandse Tyker. Hiermee brengt Van Velsen alle disciplines samen om haar leidende positie verder uit te bouwen.

Een belangrijk speerpunt in de samenwerking is om wegmarkeringen met een lagere milieu-impact te ontwikkelen die zorgen voor een betere zichtbaarheid in alle weersomstandigheden, dus ook als het donker is of regent. Deze markeringen zullen we testen en vervolgens op de markt brengen om zo ons steentje bij te dragen aan het vergroten van de verkeersveiligheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details