Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Techni-Mat breidt uit!

Techni-Mat breidt uit!

We tellen ondertussen al 82 enthousiaste exposanten en het aantal vragen voor een stand blijft maar toenemen. Daarom hebben we deze week beslist om te verhuizen naar een grotere hal, namelijk hal 4 van Kortrijk Xpo. Op die manier komen er zo’n 30 nieuwe standplaatsen bij.

Wenst u ook deel te nemen als exposant? Of wilt u meer weten over Techni-Mat en de beschikbare stands? Het team staat voor u klaar via het telefoonnummer +32 56 98 07 60 of [email protected]. Meer informatie vindt u eveneens op de website.

Techni-Mat awards:

Op woensdag 25 maart worden de allereerste Techni-Mat awards uitgereikt in samenwerking met Louwers Mediagroep. We onderscheiden 3 categorieën:

  • Sustainability award
  • Technical award
  • Audience award

 

Heeft u een product die voor één van de categorieën in aanmerking zou kunnen komen? Bent u exposant op Techni-Mat 2020? Dan kunt u zich inschrijven met één of meerdere producten. En dat tot 1 februari. Daarna zal een onafhankelijke jury een top 3 per categorie bekendmaken, die allemaal een plaats krijgen in de Wall of Fame tijdens de beurs.

Het aanwezige publiek kan op woensdag 25 maart stemmen op het product dat zijn/haar persoonlijke voorkeur geniet. Het product of dienst met de meest publieksstemmen, wint die avond de Audience Award.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details