Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Tele Radio Benelux betrekt nieuw pand in Bleiswijk
Artist impression van het nieuwe pand in Bleiswijk met daaronder de ruime showroom in wording.

Tele Radio Benelux betrekt nieuw pand in Bleiswijk

Een fraai ingerichte showroom, groter magazijn en efficiënt ingerichte technische ruimte voor productie, reparatie en ontwikkeling. Het veel ruimere en duurzame nieuwe pand in Bleiswijk heeft zowel de klanten als de eigen medewerkers vanaf 1 december veel meer te bieden dan de oude vestiging in het Haagse Forepark. Bovendien is het nieuwe bedrijfspand gemakkelijk en snel te bereiken via afslag 8 van snelweg A12. 

Overal waar gehesen en aangestuurd wordt zien we vandaag-de-dag de afstandsbedieningen van Tele Radio in actie: van een slimme zender op zakformaat tot de forse buikzenders voor het ‘zware’ werk. Door de groeiende vraag naar deze geavanceerde radiografisch besturingssystemen is Tele Radio Benelux letterlijk uit de oude jas gegroeid. Met het nieuwe pand in Bleiswijk kan optimaal worden voldaan aan de toenemende vraag naar maatwerk vanuit het bedrijfsleven. In de ruime en fraai ingerichte showroom kunnen klanten straks alle producten zien. Tevens kunnen zij snel worden beleverd, want het nieuwe magazijn beschikt over vier keer zo veel voorraadruimte als in Forepark.

Energieneutrale huisvesting

Voor de Tele Radio Groep is duurzaamheid al sinds de oprichting een belangrijke pijler. Vandaar dat de afgelopen jaren hard is gewerkt aan milieubewuster verpakkingsmateriaal en het online beschikbaar stellen van handleidingen. Ook het nieuwe bedrijfspand van Tele Radio is klaar voor een duurzame toekomst, mede dankzij de tachtig zonnepanelen op het dak. Die gaan de dagelijkse werkzaamheden voor de volle 100 procent ondersteunen, want ze leveren alle energie die nodig is voor apparatuur, verlichting, ventilatie, verwarming en koeling.

Het juiste adres voor de autonavigatie is: Jadestraat 9, 2665 NS Bleiswijk.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details