Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
The People Group heeft haar keuze gemaakt in GPS-meetapparatuur

The People Group heeft haar keuze gemaakt in GPS-meetapparatuur

Bij de groeiende afdeling Geo & Data van The People Group, werken specialistische landmeters met jarenlange ervaring. Zeker bij complexe infrastructurele projecten is nauwkeurige maatvoering en optimale kwaliteitsbewaking essentieel.  The People Group stapt daarom over op de geavanceerde moderne apparatuur van Surveyour.

Danny Wouters, directeur Geo & Data van The People Group, geeft als belangrijkste redenen de mogelijkheid om meetdata direct in het terrein te kunnen controleren in het open systeem. Daarbij is hij zeer tevreden over de support vanuit het bedrijf. 

Gebruiksgemak en precisie

Barend Hermans, project- en teamleider bij The People Group | Geo & Data: “We hebben de Surveyour GPS uitgebreid getest en zijn zeer te spreken over de kwaliteit. Daarbij komt dat het een gewoon Windows-systeem is, waardoor alle handelingen voor onze specialisten in het veld zeer makkelijk en nauwkeurig uit te voeren zijn. Hierbij hebben we ook de mogelijkheid om onze eigen applicaties vorm te geven waardoor we meer kwaliteit kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. Een goede GPS-ontvangst is van groot belang om efficiënt te kunnen werken.” Eddie Dekkers, landmeter bij The People Group | Geo & Data, kan dat beamen: “Het systeem van Surveyour start gemakkelijk op en de GPS-stok met CHC Navigation ontvanger geeft snel een correcte fix en heeft een goede connectie. Doordat de software gebruik maakt van diverse satellietstelsels hebben we een nauwkeurige plaatsbepaling.” Over het gebruiksgemak zegt Dekkers: “Met de tablet hebben we de tekeningen en meetgegevens binnen handbereik. We kunnen zelfs tegelijkertijd meerdere disciplines binnen één tracé meten.” Hermans vult aan: “Kwaliteitsbewaking is voor ons belangrijk. Doordat alle data overzichtelijk op het scherm verschijnt, kan de landmeter direct een controleslag uitvoeren op de gelopen meting.” 

Support

Alle heren zijn enorm te spreken over de snelle en goede service: “Surveyour kan -indien nodig- alle units vanaf hun werkplek overnemen en direct meekijken of acties uitvoeren. Daarin hebben ze echt een voorsprong ten opzichte van de concurrent.” Over de bijpassende software is Wouters enthousiast: “Het maken, bewerken, beheren én presenteren van de geo-informatie kan eenvoudig op diverse computersystemen dankzij de software van Surveyour.”

Momenteel zijn er twee systemen van Surveyour in gebruik en heeft Wouters besloten om begin volgend jaar vijf GPS rovers en een tachymeter aan te schaffen. “Inmiddels werken wij mee aan binnenstedelijk projecten in Rotterdam en Den Haag. Serieuze prestigeprojecten waar de combinatie van een goede fix en snelheid een must is. “Daarbij komt de apparatuur van Surveyour goed van pas, want ook binnenstedelijk kunnen wij rekenen op een fantastisch goed bereik van de GPS,” besluit Wouters. 

The People Group:

The People Group is gespecialiseerd in het maken van ontwerpen voor infrastructuur in de breedste zin van het woord. Zoals voor projecten in de Ondergrondse en Bovengrondse infra, voor Gebouwen en Installatietechniek, Industrie en Energie en op het gebied van Geo & Data. Daarbij worden de nieuwste technologieën en de beste technisch specialisten ingezet.

Surveyour:

Surveyour is specialist in toepassing van GPS Meetapparatuur voor de Bouw, INFRA en AGRI.

Dankzij gebruiksvriendelijke GPS-meetapparatuur en bijbehorende software is meten,
uitzetten en verwerken van geo-informatie begrijpelijk en bereikbaar voor iedereen.

Als exclusief distributeur van CHC Navigation in de Benelux, staat Surveyour voor kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een correcte prijs. Het Surveyour team spreekt de taal van de gebruiker waardoor zij gedegen support en productadvies kunnen bieden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details