Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Totaalpartner in de grond-, weg- en spoorbouw

Totaalpartner in de grond-, weg- en spoorbouw

De medewerkers van het SEB, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerde bedrijf halen dagelijks alles uit de kast om grote en kleinere opdrachtgevers op maat te bedienen. Nijverdal Infra geldt al vele jaren als een kundige en bovenal veelzijdige partner in de grond-, weg- en spoorbouw. Vanaf de prille initiatieffase tot en met het beheer en onderhoud. Veilig, professioneel en efficiënt. 

Met het aanleggen en onderhouden van straatwerk, asfalt, railinfra en betonconstructies telt de disciplinewaaier van Nijverdal Infra meerdere kleuren. De veelzijdigheid van het bedrijf wordt verder benadrukt door het geven van een kundig advies en het verzorgen van een resultaatgericht ontwerp. “We zijn op meerdere vlakken actief”, bevestigt Wessel van der Horst, mede-eigenaar van het in Nijverdal gevestigde bedrijf. “Allereerst richten we ons op het realiseren, beheren en onderhouden van uiteenlopende private objecten, zoals bedrijfspanden, verzorgingstehuizen en opslagterreinen. Het feit dat we daarbij nauw samenwerken met diverse strategische partners stelt ons in staat om zowat alle denkbare werkzaamheden te verrichten. Denk aan grondwerk en het realiseren en onderhouden van rioleringen, hekwerken en straatwerken. Wat de opdracht ook is, we zijn een waardevolle partner die graag als het centrale aanspreekpunt van de klant de klus klaart.” 

Het leggen van elementenverhardingen met de Probst bestratingsmachine. Locatie: Nieuwbouwwijk Zuidbroek te Wierden

Spoorbouw

Aanleg en onderhoud van spoorfaciliteiten vormen de tweede tak van sport van Nijverdal Infra. De onderneming beschikt over een ruime expertise om zowel private industriesporen als de door ProRail beheerde sporen succesvol (in onderaanneming) te realiseren.

Het leggen van elementenverhardingen door middel van een bestratingsklem aan de minishovel. Nijverdal Infra beschikt over minishovels en bijbehorende hulpstukken om vrijwel alle materialen machinaal aan te brengen. Locatie: Larenseweg te Markelo.

Straatwerken

Ook op het gebied van straatwerken in de openbare ruimte toont Nijverdal Infra (veelal als onderaannemer) graag haar kwaliteiten. Nieuwbouw, complete reconstructies of onderhoud: de vakmensen van Nijverdal Infra regelen het. Inclusief een solide en vaak geldbesparende ondersteuning tijdens voorbereiding. “Zo denken we graag mee over de uitvoeringsmogelijkheden en de invulling van SROI”, aldus uitvoerder Erik Gerrits, die het vak van straatmaker door de jaren heen drastisch heeft zien veranderen. “Om de fysieke inspanningen binnen de wegenbouw te minimaliseren, dienen verhardingen volgens de wet altijd machinaal aangebracht te worden. Daartoe hebben we de afgelopen tijd stevig geïnvesteerd in ons machinepark.” Voorbeelden hiervan zijn: 

• De Probst bestratingsmachine: gebouwd om elementenverhardingen machinaal aan te brengen. Per keer pakt de hydraulische klem van de machine één laag van het pakket af om deze te verwerken. De machine kan alle soorten bestratingen en verbanden leggen wanneer deze in machinale pakketten wordt aangeleverd. Hierbij valt te denken aan elleboog-, keper-, halfsteens-, blokverband, alle systeemstenen, grasblokken en tegels in machinaal verband.

• Hydraulische bandenklemmen: gemonteerd aan een minishovel zorgen deze klemmen ervoor dat de betonnen trottoir- of opsluitbanden niet met de hand gezet hoeven te worden. 

• De Roadprinter Eco: de elektrische variant van de Tigerstone. Doordat deze machine op een accu werkt, is er geen onnodig overlast voor omwonenden en het milieu. Bovendien kunnen stratenmakers met de Roadprinter de stenen staand leggen in plaats van op de knieën. Dat biedt een aanzienlijke winst in ergonomisch opzicht. 

Ben jij op zoek naar een baan binnen de infra als straatmaker, aankomend straatmaker of als leerling-stratenmaker? Neem dan contact op met Nijverdal Infra!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details