Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Uiterst succesvolle editie van Transport & Logistics, en Logistic & Industrial Build in Antwerp Expo

Uiterst succesvolle editie van Transport & Logistics, en Logistic & Industrial Build in Antwerp Expo

Op 17, 18 en 19 oktober verwelkomden we de volledige transport, logistieke, logistieke vastgoed- en bouwsector. Dit dankzij de co-locatie van Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build die tegelijkertijd plaatsvonden. De meer dan 300 exposanten en partners, bijna 11.000 professionals, 75 keynote sprekers en 25 conferenties maakten van deze editie een groot succes.

Drukbezochte seminaries en demo zones

Met een succesvolle opening tijdens het Business@Breakfast met panelgesprek rond green Logistics met o.a. Annick De Ridder (Schepen van Haven van Antwerpen) was de toon van de eerste beursdag gezet. Ook de sessies gemodereerd door Patrick Luysterman rond Blue Gate Antwerp, de ‘Logistics Check for The Future’ van Montea en VIL, de eComTalk van bpost en vele anderen werden gesmaakt door de 900 bezoekers die de weg naar de conferentieruimtes vonden. Bedankt aan de 75 verschillende sectorspecialisten uit de transport, logistieke vastgoed- en bouwsector om opnieuw trending topics aan te snijden die de bezoekers inspireerden.

Netwerken à volonté

Ruimte om te netwerken was er zoals steeds op verschillende momenten zoals tijdens de viering van de Transport & Logistics Gazellen in samenwerking met Transportmedia. Proficiat aan de verschillende winnaars van deze awards. Na de uitreiking genoten de deelnemers naar goede gewoonte van een galadiner door Filip Claeys, 2* chef van de Jonkman in Brugge.

Als kers op de taart sloten we ook de tweede dag af met de Maritieme Pint samen met onze partner ATC en we hebben samen meer dan 1.000 personen mogen ontvangen. Een extra troef dus om bezoekers en exposanten doelgericht met elkaar in contact te brengen. Want 2 events die gelijktijdig plaatsvinden, bieden dubbel zoveel opportuniteiten.

Op de 3e en laatste beursdag hielpen we ook de war for talent in de logistieke sector een handje door samen met TL Hub een Job Day te organiseren. Heel wat werkzoekenden kwamen een kijkje nemen en solliciteerden meteen bij de verschillende bedrijven.

Save the date 2024:

  • Op 17 en 18 september 2024 zien we elkaar opnieuw terug in Gent voor de tweede editie van deze triptiek met Transport & Logistics, Logistic & Industrial Build én de verpakkingsbeurs Empack. We verwelkomen er opnieuw de volledige supply chain in Flanders Expo.

2025:

  • Op 14, 15 en 16 oktober 2025 ontmoeten we u graag opnieuw in onze vertrouwde thuishaven, Antwerp Expo voor de co-locatie van Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build.

Meer info
Ondertussen hebben al verschillende A spelers hun favoriete plek gereserveerd zowel voor Gent 2024 als voor Antwerpen 2025. Wilt u meer informatie over deelnemen aan Transport & Logistics of Logistic & Industrial Build in 2024 of in 2025? Bekijk dan hier de grondplannen (Gent 2024 | Antwerpen 2025). Voor meer informatie kan u contact opnemen met Véronique Lietaer (Transport & Logistics) via: [email protected] of met Esma Mujagic (Logistic & Industrial Build) via [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details