Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Uitnodiging: Geometius Meet & Weet Event

Uitnodiging: Geometius Meet & Weet Event

Werk je in de grond,- weg,- of waterbouw? Dan mag je het Geometius Meet & Weet Event niet missen. Tijdens dit informele en interactieve evenement kom je alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond, vanuit de lucht, of op het water is, je ontdekt het allemaal op donderdag 4 juni.

Er zijn gastpresentaties, technische sessies en demonstraties over meetoplossingen van onder andere Trimble, Parrot, senseFly, Pix4D, IDS en CEE HydroSystems.

Dit jaar is het thema: oog voor detail. Het maakt niet uit of je gaat uitzetten, data verwerkt of luchtfoto’s maakt, de kleine details maken het verschil. Je kunt zien en ervaren hoe belangrijk deze details zijn. Nauwkeurigheid, gebruiksgemak en het samenvoegen van verschillende technieken, het komt allemaal aan bod.

De hele dag door zijn er demonstraties en er zijn verschillende sessies die je kunt bijwonen.  De presentaties worden gegeven door de gebruikers. Zij delen ervaringen en vertellen over het dagelijkse gebruik van de apparatuur en software, maar ook de inzet bij speciale projecten. Vanuit Geometius worden er diverse technische sessies georganiseerd, waarbij dieper wordt ingegaan op verschillende onderwerpen. Ontwikkelingen in de markt, zoals Augmented Reality, dataverwerking en toegenomen precisie, zijn hierin leidend.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van de onderwerpen die aan bod komen:

  • Circulaire bouw
  • Augmented Reality met nauwkeurige plaatsbepaling
  • 3D-scanning
  • Luchtfotogrammetrie
  • Meten en uitzetten
  • Dataverwerking
  • Hydrografie

 

Jij bent er toch ook bij?

Het Meet & Weet Event is laagdrempelig, interactief en informeel en dus voor

iedereen geschikt. Je kunt je kosteloos aanmelden via www.geometius.nl/meetweet2020

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details