Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Uitreiking het Zilveren Heiblok aan Co van ’t Hek
Ton Groeneweg (voorzichter NVAF) overhandigd het Zilveren Heiblok aan Co van ’t Hek. Deze overhandiging vond plaats in Harderwijk tijdens de bestuursvergadering op 19 januari jl.

Uitreiking het Zilveren Heiblok aan Co van ’t Hek

Co van ’t Hek is sinds 28 oktober 2006 bestuurslid bij de NVAF. Vanaf deze periode heeft hij bijzondere verdiensten verricht voor de funderingsbranche. Zo is Co van ’t Hek initiator van diverse initiatieven binnen het bestuur waardoor de vereniging veel vooruitgang heeft geboekt. Vanuit zijn bestuurslidmaatschap heeft Co van ’t Hek een actieve rol en is hij een vertrouwd gezicht binnen de werkgroep Arbeidsomstandigheden en Milieu. Daarnaast investeert het funderingsbedrijf Gebr. Van ’t Hek veel in de branchevereniging door medewerkers, kennis en ervaringen te delen in verschillende werkgroepen. Namens het bestuur en de gehele funderingsbranche willen wij Co van ’t Hek nogmaals bedanken voor al zijn kennis en inspanningen! 

Wat is het Zilveren Heiblok 

‘Het Zilveren Heiblok’ is een door de NVAF ingestelde grote zilveren wisseltrofee voorstellende een ouderwets valblok, die wordt toegekend aan iemand die zich voor de funderingsbranche bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. Sinds de NVAF in 1988 de eerste toekenning deed, is dit de 10e uitreiking.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details