Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
UMS neemt deel aan de Hannover Messe!

UMS neemt deel aan de Hannover Messe!

Urban Mobility Systems is een clean-tech engineeringbedrijf dat emissievrije bouwmachines en mobiliteitsoplossingen mogelijk maakt. UMS, opgericht in 2016 door Lars Kool, is gespecialiseerd in batterij-elektrische conversiesystemen en heeft samengewerkt met vele grote merken van bouwmachines zoals Hyundai, Liebherr, Doosan, Bobcat, DAF en Magni. 

Urban Mobility Systems heeft de prestigieuze CES Innovation Award in de wacht gesleept, een prijs die op initiatief van de Consumer Technology Association (CTA) elk jaar wordt uitgereikt aan technologieproducten.

UMS is zeer vereerd om verkozen te zijn tot een van de scale-up winnaars met de inzending ‘Zero Emission conversion kit for construction equipment’. Onze Zero Emission kits bieden een snelle en efficiënte oplossing om dieselaangedreven bouwmachines om te bouwen tot schone, stille Zero Emission machines. Het revolutionaire concept is niet alleen van toepassing op nieuwe voertuigen, maar kan ook worden gebruikt om de miljoenen graafmachines, kranen etc. die nu al in gebruik zijn, achteraf aan te passen, waardoor ze een nieuw (emissievrij) leven krijgen. Onze kits worden snel geadopteerd en toegepast door alle soorten bedrijven in de bouwsector waardoor een geheel nieuw productsegment is ontstaan ​​met een enorm wereldwijd groeipotentieel. 

Met de Nederlandse Tech industrie presenteert Urban Mobility Systems zich als een van de 40 top-tech ondernemingen van 30 mei tot en met 2 juni op de Hannover Messe op het Holland High Tech Paviljoen (zie bijgaand stand impressie hiervan). Bezoek UMS in hal 003, stand A20 (B38), voor de aanvraag van een gratis toegangsticket: https://urbanmobilitysystems.nl/bezoek-ons-op-de-hannover-messe/. Met een gezamenlijke publiek-private presentatie en collectief programma onder de titel ‘Integrating industries for a smart sustainable future’ laten Nederlandse bedrijven en brancheorganisaties daar zien hoe door internationaal nauw samen te werken integrale slimme en duurzame oplossingen kunnen worden ontwikkeld. HANNOVER MESSE is het toonaangevende kennis- en netwerkplatform voor de maakindustrie, de energiesector en logistiek. Alles over digitalisering en duurzaamheid in de industrie.

UMS zal vertegenwoordigd staan met de volledig elektrisch aangedreven Bobcat E19, beschikbaar gesteld door onze partner Inter-Techno uit Apeldoorn (https://intertechno.nl/) en tevens met de UMS power box voor charging off-grid mogelijkheden.

Voor startups en scale-ups met groeiambities is Nederland al snel te klein. Duitsland is dan de ideale springplank om de rest van de wereld aan te kunnen. Door de recente ontwikkelingen en oorlog tussen Oekraïne en Rusland ziet ook buurland Duitsland het belang van een snelle verduurzaming en wil dus onafhankelijk worden van de energievoorzieningen vanuit o.a. Rusland. Duitsland is altijd een goede handelsbetrekking gehad met Nederland en ziet ons dan ook als een van de meest innovatieve landen ter wereld, zeker op Tech gebied.

Een belangrijk thema tijdens de Hannover Messe is dus duurzaamheid immers de energietransitie is sterk afhankelijk van een goede digitalisering van alle benodigde processen. Het belang van de energietransitie voor de industrie van morgen wordt benadrukt met de aanwezigheid van Frans Timmermans, de Europese commissaris die de uitrol van de Europese Green Deal in zijn portefeuille heeft. 

Opening door bondskanselier
Tijdens de openingsavond op zondag 29 mei zullen meer hoogwaardigheidsbekleders hun gezicht laten zien, waaronder de Duitse bondskanselier Olaf Scholz en António Costa, premier van ‘partnerland’ Portugal. Samen zullen zij dan de officiële openingshandeling verrichten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details