Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Unieke online bakken configurator van Steelwrist

Unieke online bakken configurator van Steelwrist

“We weten dat veel ervaren machinisten specifieke behoeften hebben en denken dat ze een klus sneller of efficiënter zouden klaren wanneer ze een bak met een bepaalde vorm hadden. Je kunt de bak naar eigen wens vormgeven, tanden toevoegen en staalsoort en staaldikte zelf bepalen. Modeltypen zijn voorlopig onder meer sloten- of brede bakken, banaan-, dieplepel- en algemene graafbakken. Je kunt een ontwerp opslaan en met iemand delen voordat je beslist over een definitieve configuratie en een offerte aanvraagt.” Aldus Steelwrist. 

De website laat bij elke verandering die doorgevoerd wordt direct de actuele inhoud, gewicht en natuurlijk de prijs zien. De bak die ontworpen is wordt na orderingave gemaakt en is een custom-build product. Het is in de grondverzet branche door geen ander eerder gedaan het het past volledig in de verdere specialisering en uitbreiding van het Steelwrist product portfolio in de lokale markten, ook wanneer het specials betreft. Voorlopig zijn de bakken alleen nog leverbaar met de super efficiënte en flexibele Symmetrische ophanging maar wellicht dat in de toekomst ook andere bakophangingen leverbaar worden.

Op stand 140 tijdens de Matexpo is Steelwrist zelf aanwezig om vragen te beantwoorden en de laatste ontwikkelingen te tonen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details