Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Update van lijst beschikbare elektrische mobiele werktuigen

Update van lijst beschikbare elektrische mobiele werktuigen

Begin september publiceerden Natuur & Milieu en BMWT een lijst met het huidige aanbod van elektrische en hybride mobiele werktuigen in Nederland. Na publicatie volgden tal van positieve reacties uit de markt, zo werd het overzicht verkozen tot Publicatie van de Maand door Nederland Elektrisch. We ontvingen ook aanvullingen op de lijst. Deze zijn verwerkt in een geactualiseerde lijst.

Voor wie?
De inventarisatie is een belangrijk hulpmiddel voor bouwbedrijven die nieuwe mobiele werktuigen aanschaffen, maar ook voor aanbestedende partijen die eisen willen stellen ten aanzien van de inzet van duurzaam werkmaterieel op de bouwplaats.

Meld nieuwe machines aan
Het huidige overzicht is tot stand gekomen dankzij input en medewerking van leveranciers van werkmaterieel. De ontwikkeling van elektrische en hybride machines staat niet stil. Het aanbod van duurzaam materieel groeit stevig. Steeds meer leveranciers leveren zero-emissie en hybride materieel. Bijna maandelijks komen nieuwe elektrische en hybride machines op de markt of worden retrofit lokaal omgebouwd naar zero-emissie machines.

Om het overzicht zo actueel mogelijk te houden, kunnen leveranciers en gebruikers online nieuwe machines aanmelden. Dit maakt periodieke actualisatie laagdrempelig. Wilt u een nieuwe machine of machinecategorie aanmelden? Dat kan via de BMWT. Klik hier voor het melden van uw elektrische of hybride machine.

Bekijk hier het aanbod elektrische mobiele werktuigen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details