Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Van Berlo neemt een nieuwe positie in: smart concrete floors

Van Berlo neemt een nieuwe positie in: smart concrete floors

brains in betonnen vloeren

De wereld kent Van Berlo als marktleider in grootschalige logistieke betonvloeren. Al jaren zet het bedrijf in op innovatie en verduurzaming, met de prijswinnende Greymatter technologie als resultaat. De marktleider vaart een nieuwe, data-gedreven koers met een hoofdrol voor research en development. Reden genoeg om de huisstijl compleet te vernieuwen.

CEO Twan van Hal licht toe: “Omdat de markt voor grootschalige logistieke vloeren flink beweegt, is ook onze rol veranderd. Waar we eerst vooral een verlengstuk van de aannemer waren, zitten we steeds vaker aan tafel bij ontwikkelaars en Material Handling Suppliers en Integrators. Voor high-end logistieke processen is de vloer een van de belangrijkste elementen, een besef dat we langzaam door zien druppelen in de markt. Dat maakt onze investering in expertise nu relevanter dan ooit. Wat Van Berlo uniek maakt is dat we ook de productie in huis hebben. We ontwikkelen en engineeren niet alleen, we garanderen ook de beloofde resultaten en prestaties. Daarom durven we tot 20 jaar garantie te geven.”

Greymatter technologie: scheurvrij en tot 50% minder CO uitstoot

Bij de bouw van grote distributiecentra vertegenwoordigt de betonvloer de helft van de totale CO₂-uitstoot van het gebouw. Van Berlo’s Greymatter technologie zorgt voor een significante verduurzaming, zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties. Op dit moment realiseert Greymatter bedrijfsvloeren die 50% minder CO₂ uitstoten en scheurvrij blijven. Met deze baanbrekende technologie heeft Van Berlo de Cobouw Innovatie Award 2023 in de wacht gesleept.

Smart concrete floors

Verschillende merknamen voor producten en bedrijfsonderdelen verdwijnen. Voortaan valt alles onder één vertrouwde naam: Van Berlo. Twan van Hal licht toe: “We denken niet langer vanuit ons eigen product. Wat telt is wat een vloer kan opleveren voor een opdrachtgever. We ontwikkelen en bedenken maatwerkvloeren die goed doordacht, scherp geëngineerd en vakkundig geproduceerd zijn. Onze nieuwe slogan ‘smart concrete floors’ vertelt op een internationale en innovatieve manier waar we al bijna 45 jaar goed in zijn, en dat is innovatie.” De nieuwe huisstijl wordt de komende tijd gefaseerd uitgerold, met de nieuwe website vanberlo.com als eerste resultaat.

Maatwerk als standaard

Van Berlo ontwikkelt voor elke opdrachtgevers een hoogwaardige oplossing op maat. Een logistieke betonvloer die voldoet aan specifieke wensen en eisen van gebruikers, ontwikkelaars en investeerders, en een concrete bijdrage levert aan je bedrijfsprestaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details