Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Van data naar adequaat advies
Of projecten nu groot- of kleinschalig zijn, elke opdracht wordt met vol enthousiasme uitgevoerd, zoals het een oud familiebedrijf betaamt.

Van data naar adequaat advies

Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica is al meer dan vijftig jaar actief als adviseur op het gebied van geotechniek en geohydrologie. Tjaden is van oorsprong een familiebedrijf uit 1895(!) en behoort sinds 2011 tot de Theo van Velzen Holding. 

“We borduren nog altijd voort op de roots van het familiebedrijf,” zegt bedrijfsleider Arjen Verhoeven. “Dat betekent dat we heel flexibel zijn naar onze klanten toe en aanvragen bij voorkeur dezelfde dag nog behandelen. Anderzijds wordt er ook volop geïnvesteerd in machines, apparatuur, kennis en expertise.”

Opdrachtgevers schakelen Tjaden in voor adviezen op het gebied van funderingstechniek, grondkeringen (zoals damwanden) en bemaling. “Ook voeren wij het benodigde geotechnisch bodemonderzoek uit. Denk dan aan sonderingen, grondboringen, peilbuizen, laboratoriumonderzoek, enzovoort. Of projecten nu groot- of kleinschalig zijn, elke opdracht wordt met vol enthousiasme uitgevoerd, zoals het een oud familiebedrijf betaamt. Van de aanleg van een kelder en een 2-laagse parkeergarage tot onderzoek in diverse voetbalstadions in Nederland en zelfs op de Polderbaan bij Schiphol. Daarbij maken we gebruik van de meest moderne apparatuur en kunnen we met onze sondeertruck op rupsen ook prima in het veld uit de voeten. Alle (in het veld) gegenereerde data zetten we om in adequate adviezen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details