Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Van Schie Groep investeert in Kobelco

Van Schie Groep investeert in Kobelco

De Van Schie Groep uit Mijdrecht heeft verschillende Kobelco rupsgraafmachines in gebruik genomen. Naast een Kobelco SK300LC-10E heeft Van Schie een Kobelco SK260LC-10E in gebruik genomen. Na de vakantieperiode volgt dan ook nog een Kobelco SK210HLC-10E 2PB ‘Hybride’ rupsgraver met stelgiek. Wij danken Van Schie voor het vertrouwen en wensen hen veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco’s!

Compleet

De machinisten die op deze machines mogen draaien kunnen optimaal hun werk doen want de Kobelco’s zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan o.a.; centrale smering, overdruksysteem, extra functies en zelfs een ruitenwisser op het dakraam. Al deze aanpassingen in combinatie met de al zeer complete standaarduitrusting maken van deze Kobelco’s machines waarmee Van Schie uitstekend voor de dag kan komen. Kwaliteit maakt kwaliteit!

Service

De Kobelco’s voldoen uiteraard allemaal aan de geldende emissie-eisen en behoren daarnaast tot de krachtigste en zuinigste machines in de markt. Met het KOMEX’s systeem kunnen gegevens over de activiteit van de machine, zoals bedrijfsuren, locatie, brandstofverbruik en onderhoudsstatus, op afstand worden uitgelezen. Door dit systeem is men uitstekend in staat om het onderhoud te optimaliseren en een lange levensduur te garanderen. Mede door het uitstekende serviceapparaat van de Kemp Groep is de keuze voor Kobelco snel gemaakt.

Op www.kemp-groep.nl of www.hansvandriel.nl kunt u terecht voor alle specificaties van deze machines. Ook is dit de plek om zelf u Kobelco met de configurator samen te stellen. Hiermee zet u alle opties en mogelijkheden netjes onder elkaar en vraagt u eenvoudig een passende offerte aan. Wist u ook dat u bij alle Kobelco’s standaard 3 jaar of 3.000 uur garantie krijgt? Neem voor meer informatie contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Over Van Schie

De Van Schie Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Van Schie B.V., Van Schie Kraanverhuur B.V., Mowi-Nederland B.V., HP Staal BV en Janson Bridging B.V. Stuk voor stuk zeer ervaren bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw. Al meer dan 50 jaar werken zij voor de overheid, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Met name voor projecten in de Randstad, maar voor zaken als de materieelverhuur en uitvoering van de geluidsschermen of specialistische werken, is men actief in heel Nederland. Kijk op www.vanschie.com voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details