Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Veel vertrouwde en nieuwe exposanten op groeiende Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

Veel vertrouwde en nieuwe exposanten op groeiende Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

Over precies twee maanden opent de Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen combinatie haar deuren in Evenementenhal Gorinchem. In veel opzichten een bijzondere editie, vanwege de uitbreiding naar de vernieuwde bovenverdieping. Hierdoor ontstaat zo’n 4.000 vierkante meter aan extra aanbod. Ook maakt beursorganisator Easyfairs het beursmotto bekend: ‘Samen werken aan water’. Dit komt via meerdere initiatieven tot uiting, waarbij Easyfairs 370+ exposanten samenbrengt en optrekt met een breed pallet aan verenigingen uit de waterbranche.

“Het motto ‘Samen werken aan water’ is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Met de vele uitdagingen in klimaatadaptatie, waterbesparing en het bewaken van de waterkwaliteit is samenwerking in de keten en over elkaars grenzen heen kijken ontzettend belangrijk. Als we kijken naar de beurs, dan zien we al meerdere jaren op rij een mooie groei in aanbod van innovaties in watertechnologie en waterpartners. We zien daarnaast de groeiende vraag van de markt om meer inhoud, ruimte om te netwerken en ketensamenwerking. Hier spelen wij via verschillende initiatieven op in, waarbij de vernieuwde bovenverdieping, Next Level, een zeer belangrijke rol speelt. Met deze uitbreiding krijgt de vakbeurs de benodigde extra ruimte voor exposanten, ontstaan er meer mogelijkheden voor kennisproducten, netwerken én bieden we hier een uitgebreid kennisprogramma aan”, zegt Esther Rodenburg namens de beursorganisatie.

NIEUW: Van Rioolbeheer naar Stedelijk waterbeheer

Zoals ieder jaar is de volledige beurshal op de begane grond ingezet. Inmiddels is de zogeheten hal 1 al voor 95 procent volgeboekt. Hier nemen de exposanten op RioleringsVakdagen een prominente plek in. Rodenburg: “De noodzaak van integraal beheer om een klimaatadaptieve gemeente te krijgen, zorgt voor een verandering van het werkgebied in rioolbeheer. Een rioolbeheerder is steeds vaker een stedelijk watermanager. We zijn blij dat we deze ontwikkeling ook in ons aanbod volgen. Naast vertrouwde namen als Remondis Rioolservice, GMB Rioleringstechnieken en Kwakernaak B.V., zien we ook ingenieursbureaus als Sweco Nederland en Haskoningdhv Nederland terugkeren op de beurs na een korte afwezigheid. Ook zijn we erg blij met de innovatieve oplossingen voor een klimaatadaptieve straat die te zien zijn bij nieuwe exposanten als Amiblu Netherlands en Lapinus, onderdeel van de Rockwool Groep. Verder is het aanbod op het gebied van inspectie en reiniging aanzienlijk versterkt met partijen als M.J. Oomen Moerdijk en Vandervalk + Degroot BV.”

Nieuwe exposanten op Aqua Nederland Vakbeurs

Ook Aqua Nederland Vakbeurs telt meerdere nieuwe exposanten met watertechnologie oplossingen voor de drinkwater-, afvalwater- en industriewaterketens. Klinkende namen zoals Siemens, Blue-tec, ABB B.V., H2O Biofouling Solutions en Powerspex etaleren hun innovaties, producten en toegevoegde waarden. Voor de technische managers, engineers, technologen en operators zijn uiteraard ook de gevestigde namen en vertrouwde gezichten met hun laatste ontwikkelingen, waaronder Vega meet- en regeltechniek, Endress+Hauser Nederland, NKI Neede, Hach, JUMO Meet- en Regeltechniek, Van der Ende Groep, Grundfos Nederland en KSB Nederland.

Over Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen 2020

Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen zijn toonaangevende evenementen voor de nationale waterprofessionals in afvalwater, drinkwater, industriewater en stedelijk water. Tijdens de waterbeurs van Nederland zien, voelen en ervaren ruim 9.500 bezoekers bij 370+ exposanten de nieuwste innovaties, diensten en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie.

Beide beurzen zijn na voorinschrijving gratis te bezoeken op 17, 18 en 19 maart 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.aquanederland.nl en www.rioleringsvakdagen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details