Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Veelzijdig en innovatief reparatie- en beschermingssysteem

Veelzijdig en innovatief reparatie- en beschermingssysteem

In maritieme omgevingen zijn beschadigingen van de constructie ter hoogte van de waterlijn een veelvoorkomend probleem. Getijdebewegingen, stroming, blootstelling aan zout water, inwerking van chemicaliën, drijvend afval, elektrolyse en verwering zijn allemaal voorbeelden van factoren die een negatieve invloed hebben op de levenscyclus van constructies in maritieme omgevingen. Het FX-70® Constructief reparatie- en beschermingssysteem van S&P Clever Reinforcement Company Benelux biedt hiervoor dé oplossing: repareren in plaats van vervangen.

FX-70® mantel
Om de constructie te beschermen tegen invloeden van buitenaf vormt de in elkaar grijpende mantel van hoge sterkte glasvezel de basis van het FX-70® Constructief reparatie- en beschermingssysteem. De mantel van 3 tot 5 mm dik, met op de naad een messing en groefverbinding, fungeert als een corrosiebestendige schil om het te repareren gebied en is Uv-bestendig.

Hogesterkte mortel systemen
FX-70-6MP™ Multifunctionele epoxymortel en FX-225 colloïdale cementgebonden mortel zijn beide hoge sterkte reparatiemortels die ongevoelig zijn voor water. FX-70-6MP™ zorgt voor een voortreffelijke binding met beton, staal, hout en andere gebruikelijke bouwmaterialen. Deze producten verdringen het aanwezige water en kunnen eenvoudig in de FX-70®-mantel worden ingebracht zonder kostbare constructies als kofferdammen of het ontwateren van de reparatielocatie. FX-70-6MP™ is ideaal voor reparaties van constructies met minder dan 25% doorsnedeverlies en wordt gewoonlijk gecombineerd met FX-225 om de materiaalkosten bij grote projecten te beperken of om constructies te repareren met meer dan 25% doorsnedeverlies.      


Voordelen van FX-70

  • Reparaties op locatie zonder de noodzaak van ontwateren of buiten gebruik stellen van de constructie
  • Hogesterktematerialen hechten goed aan verschillende ondergronden
  • Corrosievrij systeem voorkomt aantasting, verwering en erosie
  • Kan worden toegepast op palen met verschillende vormen en afmetingen
  • Systeem is onderhoudsarm na reparatie
  • Veilig voor gebruik in maritieme leefomgevingen
  • Uv-bestendig

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details