Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Verrassend veelzijdig in wegbebakening
HKV Ochten heeft als totaalleverancier een groot aandeel van de 100KM/u borden met toebehoren geleverd.

Verrassend veelzijdig in wegbebakening

Sinds de start in 1975 is HKV Ochten uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalleverancier van een breed én diep gamma benodigdheden voor de grond-, weg- en waterbouw. Behalve bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) biedt het bedrijf een zeer ruime sortering gereedschappen, reclame- & signproducten en wegbebakening. Artikelen die razendsnel door het hele land aan een gemêleerde groep afnemers uit voorraad worden geleverd. Daarbij ligt de nadruk niet alleen op een verregaande persoonlijke aandacht, een perfecte service en een optimale ontzorging van de klant. Ook het begrip duurzaamheid wordt binnen het Gelderse bedrijf steeds inniger omarmd.

Verrassend en veelzijdig. Het is misschien wel de beste manier om het assortiment van de allround leverancier uit Ochten te omschrijven. Eén van de productgroepen waarmee HKV Ochten de markt op maat bedient, is wegbebakening. Een noemer waaronder honderden verschillende producten hun weg vinden naar diverse afnemers, zoals wegbeheerders en aannemingsbedrijven. Accountmanager Bert Oomen licht met zo’n dertig jaar praktijkervaring de tak van sport nader toe. “Om onze partners optimaal te servicen, behoort de levering van wegbebakeningsproducten al vele jaren tot onze kernactiviteiten. Het is een productgroep waarin we méér dan compleet zijn. Verder zijn we goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daardoor kunnen we de klant altijd voorzien van een passend advies en elke vraag op dit vlak passend beantwoorden.”

Nieuw in het assortiment van HKV is de Nestle GNPS-42, een zeer nauwkeurig,lichtgewicht mobiel satellietpositioneringssysteem voor puntopname en puntopstelling in topografie, documentatie, constructie en volumemetingen.

Vier pijlers

Het door HKV Ochten geboden pakket wegbebakeningsproducten telt grofweg een viertal subgroepen: bebording, afzetmaterialen, palen & bevestigingmaterialen en overig. “Vier pijlers die uitblinken in compleetheid en variatie”, legt Oomen uit. “Neem nu de bebordingen. Die hebben we in alle soorten en maten, zowel voor permanent als kortstondig gebruik. Zo hebben we pas nog rondom de snelheidsreductie op snelwegen ruim 60 procent van de borden geleverd. Inclusief de constructies waarop ze geplaatst zijn. De tijdelijke producten betreffen vooral borden, schildjes, kegels en afzethekken die meestal voor kleinschaligere werkzaamheden worden gebruikt.” De opsomming onderstreept de grote variatie aan producten die zowel in de eigen showroom van HKV Ochten als online kunnen worden aangeschaft. Daartoe behoort ook de folie, waarmee teksten voor tijdelijke signaleringen en/of markeringen kunnen worden samengesteld. Het is een artikel dat zelfs als een pvc-vrije variant verkrijgbaar is. “In het kader van de circulaire economie zetten we steeds meer in op duurzaamheid”, meent Oomen. “Het laatste bewijs daarvan vormt de ontwikkeling van een uit natuurlijke materialen vervaardigd bord. We hebben oog voor de wereld van vandaag, maar ook voor die van morgen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details