Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
VIDEO | Kobelco SK28SR-6E voor BENZ

VIDEO | Kobelco SK28SR-6E voor BENZ

BENZ grond, weg- en waterbouw uit Breukelen heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK28SR-6E minigraver in gebruik genomen. Naast standaard graafwerkzaamheden gaat deze minigraver ook ingezet worden bij het plaatsen van beschoeiingen en aanlegsteigers.

De Kobelco SK28SR-6E heeft een bedrijfsgewicht van circa 3 ton en heeft een motorvermogen van 17,8 kW. De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver die door het iNDr-koelsysteem erg stil en eenvoudig te onderhouden is. Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door de ruime en comfortabele werkplek voor de machinist.

De Kobelco SK28SR-6E is volledig naar de wensen van BENZ opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. extra contragewicht, een hydraulische snelwissel met lasthaak en een brandstofvulpomp.

Over BENZ grond, weg- en waterbouw
Ben Duivenvoorden is de drijvende kracht achter BENZ grond, weg- en waterbouw uit Breukelen. Ben is gespecialiseerd in houtwerk zoals o.a. beschoeiingen, aanlegsteigers en schuttingen. Kijk op www.benz-gww.nl voor alle contactinformatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details