Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Vol energie de toekomst in dankzij slimme magazijninrichting

Vol energie de toekomst in dankzij slimme magazijninrichting

Familiebedrijf Van Staveren is al ruim 75 jaar een begrip in en rondom de Noordoostpolder. Het bedrijf levert sinds de inpoldering energie aan de agrarische-, transport- en mobiliteitssector. Wat 75 jaar geleden begon met een kolenhandel is vandaag de dag uitgegroeid tot een netwerk van 36 tankstations en een groothandel voor de levering van diverse brandstoffen, smeermiddelen en zelfs waterstof in Midden- en Noord-Nederland.

Jungheinrich als totaalleverancier

Recent verhuisde de groothandel Van Staveren van Dronten naar Emmeloord waar ze een gloednieuw, duurzaam kantoor en magazijn bouwden. Voor de inrichting van het magazijn zocht het bedrijf een partner die meedenkt en ontzorgt.

Na een selectie en vergelijking van verschillende aanbieders kwam Jungheinrich als beste uit de bus. Het leveringspakket omvatte advies, stellingen, een ETV C20 lithium-ion reachtruck, reachtruck trainingen en diverse items uit de PROFISHOP. Dit waren onder andere werkbanken, stellingkasten, draagarmstellingen, opbergbakken en een elektrische hogedrukreiniger.

Betere brandveiligheid met lithium-ion

Doordat Jungheinrich op tijd kon meekijken naar de bouwtekeningen, kon Van Staveren de nodige aanpassingen aan de vloerconstructie doorvoeren. Hierdoor zijn de stellingen maximaal belastbaar. Dankzij smallere gangpaden en de extra opslaghoogte heeft Van Staveren 28% meer opslagcapaciteit op de helft van de vierkante meters.

De extra voorraadmogelijkheden leiden tot een efficiëntere logistiek en minder transportbewegingen. De lithium-ion techniek zorgt voor een betere brandveiligheid en meer laadgemak. Dankzij de volrubberbanden is de ETV C20 reachtruck ook op het buitenterrein inzetbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details