Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Volledige dag werken met elektrische GIANT G2200E X-TRA
De G2200E X-TRA heeft een hefvermogen van 2.200 kg en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk.

Volledige dag werken met elektrische GIANT G2200E X-TRA

De machine van 2,2 ton combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. Dit maakt de compacte wielladers ideaal voor het werken in gebouwen of stedelijke gebieden.

De G2200E X-TRA levert uitzonderlijke prestaties. Hij is standaard uitgerust met een 48V lithium-ion accu. Met twee afzonderlijke elektromotoren, 6,5 kW voor de aandrijving (rijsnelheid van 20 km/h) en 12 kW voor de werkhydrauliek, is er altijd voldoende vermogen om werkzaamheden precies uit te voeren. De G2200E X-TRA heeft een hefvermogen van 2.200 kg en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet.

De voordelen van een kniklader gecombineerd met een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot.

Energieterugwinning

TOBROCO-GIANT biedt een lithium-ion accu met een capaciteit tot 520 Ah. Hiermee is één acculading voldoende om 8 uur te werken onder normale omstandigheden. Daarnaast wint de machine energie terug als deze uitrolt of van een heuvel naar beneden rijdt.

Laden als het uitkomt

Ten opzichte van traditionele loodzuuraccu’s scoren de lithium-ion accu’s van TOBROCO-GIANT met hun prestaties, snelle laadtijden en het feit dat de accu’s tot drie keer langer mee gaan. De G2200E X-TRA kan worden uitgerust met een ingebouwde lader van 40A of 60A, die een standaard 230V voeding gebruikt. Daarnaast kunnen klanten op locatie kiezen voor een externe lader. Deze laders zijn verkrijgbaar van 150A en 300A, waardoor het mogelijk is om een accu binnen 30 minuten voor 50 procent op te laden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details