Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Webinar: zwaar beton in civieltechnische projecten

Webinar: zwaar beton in civieltechnische projecten

Op 4 juni a.s. geeft het Nederlandse Magnetiet team van LKAB Minerals een gratis webinar waarin zij uitleggen wat zwaar beton is, hoe je het gebruikt en wat de voordelen zijn.

Met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in civieltechnische projecten, heeft LKAB Minerals een indrukwekkend portfolio aan voorbeelden opgebouwd voor het toepassen van zwaar beton.

Zwaar beton vs. standaard beton

Waarom zou je eigenlijk zwaar beton gebruiken in een bouw project? Wat zijn de voordelen, en welke de nadelen? Welke mythes kleven er eigenlijk aan zwaar beton? En als je er nog nooit mee hebt gewerkt, waar begin je dan?

Allemaal heel normale en veel gestelde vragen. Deze worden dan ook zeker behandeld in het webinar. De experts laten voorbeelden zien en je kunt tijdens het online event ook je vragen stellen.

Civieltechnische projecten met zwaarbeton

LKAB Minerals levert haar MagnaDense (zwaar toeslagmateriaal geproduceerd uit het natuurlijk mineraal magnetiet) wereldwijd voor een groot aantal bouwprojecten. De toepassingen zijn heel divers, maar kunnen we opsommen in de volgende type constructies:

·       Bruggen

·       Tunnels

·       Massabeton tegen grondwaterdruk

·       Kust- en oeverbescherming

Tijdens het 1 uur durende webinar zal het team verschillende nationale en internationale projecten de revue laten passeren. Hierbij wordt aangegeven wat de uitdaging was en waarom zwaar beton de juiste oplossing was voor het project. Dit geeft een realistisch beeld van toepassingen waar het gebruik van zwaar beton een voordeel oplevert.

Aanmelden voor gratis webinar zwaar beton

De huidige situatie is een perfecte tijd om je kennis bij te spijkeren. Het geeft je de mogelijkheid om nu de theorie te verzamelen die je straks kunt toepassen in nieuwe projecten. Het aanmelden voor het webinar is simpel én gratis.

Schrijf je online in, je ontvangt dan een bevestiging met link naar de webinar die donderdag 4 juni om 11 uur zal plaatsvinden. In de ontvangstbevestiging is er een mogelijkheid om vooraf aan het event vragen te stellen, zodat deze tijdens de webinar behandeld kunnen worden. En natuurlijk zal er tijdens de webinar zelf ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

Mocht deze dag of tijd niet uitkomen maar ben je toch geïnteresseerd? Schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt dan na afloop automatisch de link om de webinar terug te kijken (nog steeds met de mogelijkheid om vragen te stellen).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details