Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Whitepaper Hoe maak je van een 2D-tekening een 3D-model

Whitepaper Hoe maak je van een 2D-tekening een 3D-model

Dus machinisten van Nederland: ontwikkel door! Hieronder vind je de gratis whitepaper ‘Hoe maak je van een 2D-tekening een 3D-model?’. Geen theoretisch geklets, maar praktische informatie om morgen mee aan de slag te gaan.

“Er valt veel te winnen als GWW-bedrijven zélf de 2D-tekeningen omzetten naar bruikbare 3D-tekeningen voor in de machine of landmeet-roverset”, aldus Jaydee Verhoeven, Accountmanager Machine Control bij Topcon Positioning Netherlands.

Verhoeven heeft jarenlange ervaring in het veld als machinist en op de supportafdeling van Topcon waar hij machinisten ondersteunt.Tegenwoordig is hij accountmanager machinebesturing. Zijn kennis staat nu in een whitepaper. In dit gratis document staat stapsgewijs en heel praktijkgericht uitgelegd hoe je zelf aan de slag kunt met het maken van 3D-modellen. 

Waarom je dat zou doen? Op basis van een 3D-model kan een machinist zonder piketten, landmeters en grondwerkers zelf een klus klaren. En dat is maar één van de vele voordelen ten opzichte van de traditionele manier.

Lees er alles over: Download de whitepaper hier

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details