Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Wie voorziet onze rijkswegen van 100km/u borden?

Wie voorziet onze rijkswegen van 100km/u borden?

In de tweede helft van de maand maart zijn veel 130km/u borden vervangen door 100km/u borden. In het kader van de stikstofmaatregel zullen hierdoor de bouw- en infrasector meer ruimte krijgen om projecten te realiseren.

Eén van de leveranciers van de 100km/u borden is HKV Ochten. Zij voorzien een groot deel van de totale 100km/u borden en toebehoren in Nederland en bedienen meerdere klanten die rijkswegen beheren.

Signalen en trends herkennen

Jan Henk van Beem inkoopmanager bij HKV Ochten legt uit dat hij met de komende snelheidsreductie een toenemende vraag naar 100 km/u borden voorzag. ‘’Als totaalleverancier herkennen we signalen en trends in de markt en spelen hierop in. Doordat we snel en adequaat hebben gehandeld konden wij onze klanten ruim van te voren voorzien van 100 km/u borden en hadden zij voldoende tijd om zich voor te bereiden en de borden te plaatsen. Naast dat we de borden geleverd hebben, hebben we ook meegedacht in het proces, bijvoorbeeld door locatiestickers op de borden te plakken.’’ aldus Jan Henk.

HKV Ochten is dé totaalleverancier voor de infra, transport en logistiek en de bouw en levert naast verkeersborden en wegbebakening ook werkkleding, gereedschappen en beschikt over een eigen reclame & sign afdeling.

Geïnteresseerd

Bent u naar aanleiding van dit artikel geïnteresseerd in wat HKV Ochten voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via (0344) 642834 of bezoek de website www.hkvochten.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details