Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Zeefverhuur.nl komt tegemoet aan wensen vanuit markt
Kleemann mobiele schudzeef in actie voor het uitzeven van zeer fijne fracties.

Zeefverhuur.nl komt tegemoet aan wensen vanuit markt

Het hergebruiken van grondstoffen is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de economie. Naast brekers en shredders spelen zeven een belangrijke rol om diverse productstromen te scheiden en vervuiling tot een absoluut minimum te beperken. Voor ieder vraagstuk levert Zeefverhuur.nl een passende oplossing. 

“Ook in de GWW- en recyclingbranche is hergebruik van grondstoffen meer regel dan uitzondering”, weet Rien van Laarhoven, de specialist in zeefverhuur. “We zijn in 2005 relatief klein begonnen met de aanschaf van een eerste machine. Inmiddels telt de vloot negen zeven voor allerlei toepassingen. Naast trommelzeven verhuren we ook schud- en vlakdekzeven. Het ene type presteert het beste in compost, het andere in grove puin. Er is door de jaren heen veel veranderd, waardoor niet alleen het werkgebied enorm is uitgebreid maar ook ons klantenbestand en de inzet van de machines.”

UITERMATE GESCHIKT

In afvalstromen die hergebruikt worden bevinden zich vele grondstoffen die er niet in thuishoren, maar nog uitermate geschikt zijn voor andere toepassingen. Een zeef is ideaal om al deze bestanddelen te scheiden. De machines van Zeefverhuur.nl worden door aannemers uit heel het land ingezet op de meest uiteenlopende projecten; van het zeven van asfalt of glas tot het uitzeven van bouw- en sloopafval. Grond en puin zijn hierbij de meest voorkomende reststromen, waarbij puin uit de breker dikwijls als fractie 0/4 wordt afgezeefd als grondstof voor de betonindustrie. Van Laarhoven: “Op die manier is de cirkel weer rond.”

Als het duurzaam moet is er de compacte trommelzeef Zemmler MS 1000, die is aan te sluiten op het 380V 16A stroomnet.

Op weg naar een (meer) circulaire economie doet ook de bouw een flinke duit in het zakje. Van Laarhoven: “In de bouw- en infrasector zijn onze schudzeefmachines erg in trek. Zo kan een schudzeef bij sloopwerkzaamheden al het puin en grond scheiden of het freesasfalt verwerken voor hergebruik bij een asfaltcentrale. De trommelzeven worden vooral ingezet door composteerbedrijven, terwijl de sterrenzeef bij uitstek geschikt is voor het scheiden van sloophout.” Het aanbod bestaat uit gerenommeerde merken als Keestrack, Kleemann, Terex-Finlay, Terra Select en Zemmler.

DUURZAAM INZETBAAR

De machines van Zeefverhuur.nl zijn zowel voor korte als langere tijd te huur en met of zonder machinist om de bunker te laden. Op die manier komt de onderneming uit Best tegemoet aan ieders behoefte. “Desgewenst kunnen we ook het transport van de mobiele zeefinstallatie verzorgen en mocht zich een storing voordoen, dan zijn we 24/7 bereikbaar om de stilstand snel te verhelpen”, vertelt Rien van Laarhoven. “We merken verder dat er steeds meer vraag komt naar duurzame inzetbaarheid en leveren ook diverse modellen met Dual Power technologie, die zowel diesel als elektrisch kunnen worden aangedreven.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details