Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Zeven, mengen, verkleinen en breken

Zeven, mengen, verkleinen en breken

Het bedrijf heeft zich sinds 2005 gespecialiseerd in verkoop en verhuur van zeef-, meng- en verkleinbakken. “Door heel Nederland zijn we actief om de juiste bakken te leveren en uiteraard direct aan te sluiten met de juiste hydrokoppelingen”, zegt Gerco Oudshoorn van Gerlasco. “De machinist krijgt meteen gebruikersinstructies en advies. Zo nodig wordt ook de fractie en het debiet afgesteld. Alleen op deze manier is de klant vanaf het eerste uur gegarandeerd dat de gewenste productie en het resultaat gehaald wordt.”

Gerlasco heeft zich sinds 2005 gespecialiseerd in verkoop en verhuur van zeef-, meng- en verkleinbakken.

Advies op maat

Nederland kent vele verschillende grondsoorten die een verschil in bewerking vragen. Oudshoorn: “Meestal kunnen we via de telefoon door verschillende vragen te stellen al het juiste advies geven, maar soms gaan we ter plaatse het te verwerken materiaal bekijken om de juiste oplossing te kunnen bieden. Voor elke vraag proberen we een oplossing te voorzien. Mocht deze niet standaard voorhanden zijn of de kwaliteit is niet van het gewenste niveau, dan gaan we op zo’n moment zelf aan het ontwikkelen. Zo hebben we in 2011 onze GCB-breekbak (kaakbreker) geïntroduceerd en in 2017 de GRB-recyclebak (roterende breker). Die laatste is speciaal ontwikkeld om in een hoog tempo bijvoorbeeld vastzittend, gebroken puin op locatie terug te verkleinen naar de oorspronkelijke maat.”

“Als specialist van zeef-, meng- en verkleinbakken, zijn we erg blij met onze jongste uitbreiding van het dealerschap, de Cobra-zeefbak”, stelt Oudshoorn. “Nieuw in Nederland, maar niet nieuw op de markt! Cobra uit Finland maakt al ruim 25 jaar zeef- en verkleinbakken voor Scandinavië met een bewezen hoge kwaliteit en een uitmuntend, hoge capaciteit. Benieuwd? Graag vertellen we u er meer over tijdens de infra relatiedagen op 4, 5 en 6 februari in Evenementenhal Hardenberg.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details