Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

A-SAFE

Wie zijn wij?

A-SAFE is al bijna 20 jaar uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiligingssysteem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Met onze aanrijdbeveiliging wordt een veilige werkomgeving gecreëerd in o.a. magazijnen, vrieshuizen, productiefaciliteiten, milieustraten, parkeerplaatsen en vliegvelden. Onze kunststof aanrijdbeveiliging biedt optimale, duurzame bescherming voor uw pand en gebouw gebonden installaties. Denk hierbij aan kolombescherming, bescherming voor sprinklerinstallaties en brandblussers, doorgang- en dockbescherming en stellingbescherming. Daarnaast schermen we looppaden en werkplekken af tegen aanrijdingen met interne transportmiddelen.

Uw probleem, onze inspiratie:

Als specialist aanrijdbeveiliging bezoeken wij iedere dag fabrieken, magazijnen, distributiecentra, en worden wij ook vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten. Hierbij kijken we vanuit onze expertise naar de huidige en gewenste situatie qua aanrijdbeveiliging, eventueel al aan de hand van de tekeningen, en brengen hierna advies op maat uit. Een belangrijk onderdeel van de risico-inventarisatie is welk intern transport er rondrijdt (hoe zwaar zijn de voertuigen en hoe hard rijden ze) en waar lopen medewerkers rond. We proberen waar mogelijk intern transport en voetgangers van elkaar te scheiden.

Waarom A-SAFE kunststof aanrijdbeveiliging? 

  • Verhoogt veiligheid op (werk)locatie: Ontworpen om herhaaldelijke impact van heftrucks en andere (werk)voertuigen tegen te houden. Minimaliseer ongelukken op locatie.
  • Grote besparingen op onderhouds- en reparatiekosten: Voorkom schade aan vloeren, intern transport, gebouw-gebonden installaties en de aanrijdbeveiliging zelf.
  • Bewezen veilig, sterker bestaat niet: Uitvoerig getest en onafhankelijk gecertificeerd door TÜV Nord volgens de PAS 13 richtlijnen. Sterk door het gepatenteerde materiaal Memaplex™ en gepatenteerde opbouw van het product.
  • Lagere CO² footprint: Beter voor het milieu dan staal.
  • Duurzaam representatieve uitstraling: Door kleurvaste componenten, geen roestvorming/schilderwerk en door de opvallende kleurstelling is de aanrijdbeveiliging goed zichtbaar en representatief op locatie.A-SAFE’s klanten profiteren van verbeterde veiligheid op de werkvloer, verhoogde operationele efficiëntie en verminderingen in onderhoud en reparatiekosten.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Kunststof aanrijdbeveiligingPandbeschermingVoetgangerspaden Adres Honderdland 150
2676 LT Maasdijk
Nederland
Telefoonnummer 0174 613 170 E-mailadres info@asafe.nl Website asafe.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details