Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Alheembouw NV

Alheembouw NV werd opgericht in 1970 en is een bouwbedrijf met erkenning klasse 8 categorie D. Deze erkenning berust op onze knowhow in de bouwwereld.

Als algemeen aannemer-ontwikkelaar kan Alheembouw ieder bouwproject aan, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële en commerciële gebouwen of kantoren over industriële complexen tot infrastructuurwerken.

We onderscheiden ons door een uitstekende bouwkwaliteit en een ultieme dienstverlening. Om dit doel te bereiken hanteren wij een transparante overlegstructuur. Korte communicatielijnen, kennisuitwisseling en een team van loyale en vakkundige werknemers maken van Alheembouw een toekomstgericht bedrijf dat ernaar streeft de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen.

Bij elk project demonstreren wij als bouwbedrijf onze meerwaarde en legitimeren wij onze positie op de bouwmarkt. Alheembouw hecht daarbij groot belang aan een open en toekomstgerichte bedrijfsvoering gesteund op kwaliteit, veiligheid, milieu en met de focus op een dynamisch en motiverend personeelsbeleid.

Kwaliteitsstreven, veiligheid en milieu

Alheembouw beschikt over een Getuigschrift van Erkenning klasse 8 categorie D.Een erkenning die berust op onze ruime knowhow in de bouwwereld.

Het attest kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 geeft aan dat we op een doelmatige manier producten en diensten leveren.
Inzake veiligheid op de werven voert Alheembouw een doorgedreven preventiebeleid waarvoor we ISO 45001 zijn gecertificeerd. We hanteren volgens de regels een sluitend veiligheidsbeheersysteem en treden op de werven proactief op inzake risicobeheersing. We houden in hoge mate rekening met verschillende milieukwesties bij onze werking: van luchtverontreiniging, (afval)waterbeheer, afvalmanagement, bodemverontreiniging tot een efficiënt gebruik van middelen. Hiervoor beschikken we over het ISO 14001 certificaat.

Motiverend werkklimaat

Mensen maken de onderneming, mensen maken het verschil. Hier ligt de slagkracht van ons bouwbedrijf.
Alheembouw kiest daarom voor een dynamisch personeelsbeleid. Medewerkers ontplooien en ontwikkelen zich binnen de onderneming. Cursussen en bijscholingen scherpen kennis en kunde voortdurend aan. Ontplooiing en vorming garanderen bedrijfsbetrokkenheid en loyaliteit.

Het nieuwe werken krijgt bij Alheembouw zijn plaats.

algemene informatie

Services Aannemer-ontwikkelaarBouwbedrijf Adres Roeselarestraat 205
8840 Staden
België
Telefoonnummer +32 51 22 15 86 E-mailadres [email protected] Website alheembouw.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details