Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Asecos

Asecos is ’s werelds toonaangevende fabrikant van brandveiligheidsopslagkasten conform de Europese norm EN 14470 deel 1 en deel 2 en brandveiligheidskasten voor actieve en passieve opslag van lithium-ion batterijen met onze ION – LINE modellenlijn.

Wij zorgen voor een goede en veilige opslag van en omgang met gevaarlijke stoffen conform regelgeving in het dagdagelijkse werk. Voor uw algehele bescherming beslaat ons productenassortiment de volgende gebieden: inpandige opslag van gevaarlijke stoffen, afzuiging en filtratie van verontreinigende dampen, uitpandige opslag van gevaarlijke stoffen, bescherming van niet-rokers en onderhoud. Asecos (moederbedrijf) is gecertificeerd volgens EN ISO 9001 en 14001. Brandveiligheidsopslagkasten behoren tot de kerncompetentie van onze expertise. Wij bieden de juiste opslagkast voor gevaarlijke stoffen in tal van sectoren zoals laboratoria, wetenschap en onderzoek, industrie en landbouw die voldoen aan de wettelijke eisen – GS getest en gecertificeerd en in overeenstemming met de eisen die gesteld worden in EN 14470-1 / -2 en EN 16121/16122.

Voor een veilige actieve en passieve opslag van lithium-ion batterijen biedt asecos ION-LINE drie verschillende veiligheidsniveaus:

– CORE: Uitgebreide brandbescherming met het beproefde asecos evacuatie- en alarmdoormeldingsconcept
– PRO: Uitgebreide bescherming voor de professionele omgang met lithium-ion batterijen inclusief 3-traps alarm- en actief brandonderdrukkingssysteem

– ULTRA: Verbeterde brandbescherming, actief rookgasmanagement en uitgebreide bewaking bieden ook veiligheid in gevoelige ruimtes met de hoogste vereisten. De ION-LINE ULTRA is getest en gecertificeerd conform het GS beginsel EK5/AK4 22-01 voor de testen en certificering van brandveiligheidsopslagkasten voor de actieve en passieve opslag van lithium-ion accu’s.

Hoofdvestiging:
asecos GmbH – Sicherheit und Umweltschutz;
Weiherfeldsiedlung 16-18 ; D-63584 Gründau

Vestiging BeNeLux:
Asecos BV
Veiligheid en milieubescherming;
Christiaan Huijgensweg 4;
2408 AJ Alphen aan de Rijn

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Brandveiligheid Adres Christiaan Huijgensweg 4
2408 AJ Alphen aan de Rijn
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 172-506476 E-mailadres [email protected] Website asecos.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details