Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

AXELENT

Sinds onze oprichting in 1990 streven wij ernaar om mensen veilig te houden.

Axelent is een Zweeds bedrijf met ruime ervaring in de productie van gaaswandsystemen voor beveiligings- en afscheidingssystemen in de industrie, magazijn en bouw.

Snelheid, veiligheid service en slimme oplossingen zijn de kernwoorden die onze hele organisatie en onze manier van zakendoen karakteriseren. Wij zijn een partner met een uitgebreide kennis op het gebied van veiligheid en onze producten worden wereldwijd verkocht. Altijd volgens wettelijke vereisten.

Onze Code of Conduct
Axelent Groep bestaat uit de vier bedrijven Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions en Axelent Wire Tray. De vier bedrijven delen de visie om de Zweedse industrie concurrerend te maken door middel van automatisering, veiligheid, efficiënte procedures, functie en competentie. Het moederbedrijf Axelent heeft zijn hoofdkantoor in Hillerstorp en heeft zijn wortels in de Zweedse productie-industrie.

Gemeenschappelijk voor alle bedrijven in de Axelent Groep is onze interne strategie voor een gemeenschappelijke waardebasis die een cultuur creëert waarin we allemaal willen leven en werken. We noemen het One Axelent. One Axelent omvat inclusie en teamwerk, tussen medewerkers maar ook tussen onze bedrijven, zowel nationaal als wereldwijd. Als medewerker maak je deel uit van de familie binnen de Axelent Groep, ongeacht in welk bedrijf je werkt.

Gemaakt in Zweden
Alle productontwikkeling, productie, opslag en verpakking vindt plaats in het Zweedse Hillerstorp. We zijn altijd erg trots geweest op het ontwikkelen van innovatieve producten; producten die gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren zijn. Dat onze producten er ook goed uitzien, is alleen maar mooi meegenomen!

Dankzij lokale productie hebben we de mogelijkheid om het hele productieproces te overzien en ervoor te zorgen dat onze producten een hoge standaard en kwaliteit behouden.

Wij zijn groen!
Ons lokale productiesysteem, de duurzaam opgewekte elektriciteit met windenergie en nu ook onze nieuwe verpakkingsmethode vormen het door ons ontwikkelde X-Pack 2.0. Hieruit blijkt duidelijk dat Axelent groen denkt en handelt. Kiezen voor Axelent als uw leverancier is ook een groene keuze.

Ons hele bedrijf werkt volgens een milieuvriendelijke filosofie. Wij hebben onze betrokkenheid bij windenergie vergroot door mede-eigenaar te worden van een aantal windturbines. Daardoor zullen wij in de zeer nabije toekomst evenveel groene energie produceren als we verbruiken.

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services VeiligheidMagazijnKabelgeleiding Adres Gestelhoflei 14C
2820 Bonheiden
België
Telefoonnummer +32 (0)15 50 99 80 E-mailadres [email protected] Website axelent.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details