Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Euromate

Met meer dan 49 jaar ervaring is Euromate een wereldwijde autoriteit op het gebied van luchtreiniging en luchtzuivering. Met een eigen R&D afdeling, productie- en assemblage lijn en een eigen installatie- en onderhoudsafdeling hebben wij alles in eigen hand. Dankzij onze expertise bieden we bedrijven op maat gemaakt advies en streven we naar duurzame oplossingen. Door gebruik te maken van hoogwaardige Europese onderdelen garanderen we een lange levensduur van onze professionele luchtreinigers.

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda bedienen we dagelijks talloze bedrijven en organisaties, terwijl we ook verkooppunten hebben in België en Duitsland. Daarnaast zijn we actief in meer dan 55 andere landen via een netwerk van geautoriseerde distributeurs.

Op elke werkplek is luchtvervuiling een uitdaging, met onder andere fijnstof, virussen, bacteriën, gassen en geuren. Wij begrijpen de specifieke behoeften van uw ruimtes en bieden bewezen effectieve maatwerkoplossingen. Onze missie is helder: iedereen voorzien van een schonere en veiligere werkomgeving door eenvoudig te installeren en betrouwbare luchtreinigers.

Fijnstof in logistieke hallen vormt een aanzienlijke uitdaging. De lucht in dergelijke hallen is blootgesteld aan diverse bronnen van vervuiling, zoals operationele handelingen en externe invloeden. Dit leidt tot gezondheidsproblemen en verstoort bedrijfsprocessen.

Industriële luchtreiniging biedt uitkomst en de voordelen zijn talrijk: hogere productiviteit, energiezuinigheid, lagere schoonmaakkosten, verminderd ziekteverzuim en een verbeterd imago.

Voor industriële bedrijven waar de mate van vervuiling varieert, bieden wij geavanceerde sensoren om de luchtkwaliteit continu te monitoren. Deze kunnen communiceren met onze Euromate DFI luchtreinigers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek onze website voor meer informatie via www.euromate.com. U kunt ook direct contact opnemen per e-mail: request@euromate.com of telefonisch: +31 (0)76-5789567.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Professionele luchtreiniging Adres Minervum 7324
4817 ZD Breda
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)76-5789567 E-mailadres request@euromate.com Website euromate.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details