Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

Motrac Intern Transport B.V.

Van uitdaging naar oplossing

Maak optimaal gebruik van uw magazijnruimte en intern transport
Hoe kunt u zo efficiënt mogelijk goederen verwerken, opslaan en transporteren binnen de ruimte die hiervoor beschikbaar is? Dat is de vraag die veel bedrijven zich stellen. Verwachtingen van klanten worden hoger; er wordt vandaag besteld, morgen of zelfs dezelfde dag moet alles geleverd zijn. De concurrentie komt van ver buiten de landsgrenzen. En daarnaast wilt u er alles aan doen om zo min mogelijk ziekmeldingen van het personeel en stilstand van de processen te bewerkstelligen. Factoren waarvan u wellicht denkt er weinig invloed op te hebben, maar niets is minder waar.

Benut elke meter van uw magazijn
Allereerst is het van belang dat uw producten goed geordend opgeslagen zijn. Door een juiste indeling kunt u de orders eenvoudig en sneller picken, uw voorraad op orde hebben en uw magazijnruimte maximaal benutten. Met de palletstellingen, inrijstellingen en grootvakstellingen van Motrac heeft u een ruime keuze aan magazijninrichting. De stellingen kunnen volledig afgestemd worden op de wensen van uw bedrijf, zijn veilig en flexibel in te richten en geschikt voor de meest uitdagende logistieke behoeften.

Verplaats uw goederen veilig en snel
Vervolgens maakt u de keuze voor het juiste intern transport. Voor het inrichten van uw intern transport biedt Motrac een ruim aanbod heftrucks en magazijntrucks. Heeft u bijvoorbeeld smalle gangen en zeer hoge stellingen? Dan maakt de Linde K-truck uw werk een stuk eenvoudiger. Met hefhoogten tot wel 18 meter, een ergonomisch ontwerp, meerdere veiligheidssystemen én wel 10 miljoen configuratievariaties brengt de smalle gangen truck palletverwerking en orderpicking letterlijk en figuurlijk tot een zeer hoog niveau.

De Linde Reachtrucks zijn ideaal voor het uitvoeren van een groot aantal verschillende logistieke taken, zoals het veilig, snel en precies verplaatsen van goederen in krappe en hoge ruimtes. Met de heavy duty masten voor de Linde R14 HD – R25 hebben de chauffeurs een nog beter zicht op de last en de omgeving én kunnen ze snel en veilig pallets verplaatsen op hefhoogtes tot wel 15 meter.

De Linde stapelaars zijn uitgerust met een ontkoppeld staplatform om de bestuurders te beschermen tegen trillingen en schokken. En wilt u uw personeel vrijwaren van repetitieve werkzaamheden of ‘gewoon’ het verwerkingsvolume vergroten, dan kunt u denken aan (semi) geautomatiseerde trucks. Motrac heeft een ruim aanbod magazijntrucks die allen bijdragen aan meer veiligheid op de werkvloer en met hun ergonomische ontwerp onder andere kunnen bijdragen aan een lager ziekteverzuim. Daarnaast houdt u middels een fleetmanagement systeem eenvoudig de statussen van de trucks bij om zoveel mogelijk stilstand te voorkomen.

Elke uitdaging binnen uw magazijn vraagt om een oplossing op maat. Door vroegtijdig een adviseur in te schakelen die met u meedenkt van uitdaging naar oplossing, kunt u uw goederenstroom nauwkeurig plannen en uw magazijnruimte optimaal benutten. Meer weten?

 

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Rondebeltweg 51
1329 BP Almere
Nederland
Telefoonnummer 088 73 77 800 E-mailadres [email protected] Website motrac.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details