Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Terug naar overzicht

RAVAS EUROPE BV

RAVAS, opgericht in de jaren ’70 in Zaltbommel, Nederland, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een wereldwijde speler met 200 medewerkers. RAVAS is aanwezig in 8 Europese landen en de Verenigde Staten, en bedient via een netwerk van professionele partners wereldwijd klanten met hun apparatuur, software en consultancy.

Als vooraanstaande producent en leverancier van mobiele weegoplossingen integreert RAVAS weeg- en meettechnologie in diverse logistieke apparatuur, zoals handpalletwagens, elektrische magazijntrucks, stapelaars en vorkheftrucks. De focus ligt op het optimaliseren van material handling in logistieke en industriële toepassingen. Door real-time gegevens over materiaalstromen te genereren, draagt RAVAS bij aan de verbetering van productie- en logistieke supply chains, waarbij de gegevens direct worden overgedragen naar TMS, WMS- of ERP-bedrijfssystemen.

Met een innovatief team van specialisten streeft RAVAS ernaar intelligente oplossingen en diensten te bieden voor wereldwijde supply chains. De mobiele weegoplossingen verzamelen nauwkeurige gegevens, ook legal for trade, over materiaalstromen in gewicht en volume, real-time en tijdens beweging. Bovendien integreren de oplossingen naadloos met bestaande material handling apparatuur, waardoor huidige systemen kunnen worden omgevormd tot efficiënte weegmachines. Dit maakt veiliger, efficiënter en sneller werken mogelijk, ondersteund door de uitstekende after-sales service van RAVAS.

Voor meer informatie over RAVAS en hun producten, bezoek www.RAVAS.com.

 

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Weegsystemen Adres Veilingweg 17
5301 KM Zaltbommel
Nederland
Telefoonnummer +31 418 515 220 E-mailadres [email protected] Website ravas.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details