Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
Nieuw WMS stelt gebruikers in staat klanten toe te voegen en te verwijderen met minimale verstoring van operatie
De brede en flexibele standaardfunctionaliteit kan eenvoudig worden geconfigureerd.

Nieuw WMS stelt gebruikers in staat klanten toe te voegen en te verwijderen met minimale verstoring van operatie

Pionier presenteert innovatief 3PL Warehouse Management Systeem

NYCE.LOGIC, een pionier op het gebied van logistieke technologie uit Zweden, staat op het punt zijn geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS), speciaal ontworpen voor 3PL, op de aankomende LogiMAT 2024 vakbeurs in Duitsland te onthullen. Deze geavanceerde oplossing, gebaseerd op een verfijnde drielaagse architectuur, brengt een scala aan functies met zich mee die zijn ontworpen om de magazijnoperaties voor 3PL-, groothandel- en detailhandel bedrijven te optimaliseren en te stroomlijnen.

Peter Johansson, Hoofd van NYCE.LOGIC.

“Ontworpen met eenvoud en aanpasbaarheid in gedachten, stelt het WMS van NYCE.LOGIC gebruikers in staat om naad­loos klanten toe te voegen en te verwijderen, met minimale verstoring van de bestaande operatie. De brede en flexibele standaard­functionaliteit kan eenvoudig worden geconfigureerd, waardoor een soepele integratie met verschillende bedrijfs­processen en voorkeuren mogelijk is,” onthult Peter Johansson, Hoofd van NYCE.LOGIC.

Naarmate LogiMAT 2024 nadert, nodigt NYCE.LOGIC alle deelnemers van harte uit om zich te laten onderdompelen in de transformerende mogelijkheden van dit 3PL Warehouse Management Systeem (WMS). Dit evenement biedt een unieke kans om getuige te zijn van de architectonische excellentie, geavanceerde modules en volledige toewijding aan continue innovatie die het WMS van NYCE.LOGIC onderscheiden.

Logistieke bedrijven kunnen deelnemen aan de demo tijdens LogiMAT 2024 om zich te verdiepen in de details van ons WMS en te ontdekken hoe dient als de ideale oplossing voor bedrijven die hun magazijn­activiteiten willen optimaliseren en daarmee een concurrentie­voordeel behalen in de dynamische wereld van de logistiek. Het WMS zal worden gepresenteerd op de NYCE.LOGIC, stand 7A09 Halle 7 op LogiMAT 2024.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details